07 / 05 / 2024

toki yüreğir sözleşmeleri

toki yüreğir sözleşmeleri

TOKİ Adana Yüreğir son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 412 adet konut yer alıyor.

Konut Finansmanı Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Konut Finansmanı Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31962 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022 bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kira sözleşmeleri ve tarafların yükümlülükleri!

Konut veya çatılı iş yeri kiralama işlemlerinde kiralanan taşınmazların altı aydan daha uzun süreli kiralanması gerekiyor. Peki kira sözleşmeleri ve tarafların yükümlülükleri nelerdir? İşte tm merak edilenler...

TOKİ 2019 hak sahibi sözleşmeleri nasıl imzalanacak?

TOKİ İstanbul 2019 konutları için kuralar çekilmeye başlandı. Kurada ismi çıkan vatandaşlar şimdi hak sahibi belirleme kurası ile beraber sözleşmenin nasıl yapılacağını merak ediyor. Peki TOKİ 2019 hak sahibi sözleşmeleri nasıl imzalanacak?

Dövizli kira sözleşmeleri ne zaman TL'ye dönecek?

Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda yapılan düzenlemeye göre dövizli kira sözleşmeleri ne zaman TL'ye dönecek?

TOKİ Adana Havutlu'da sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Adana Yüreğir Havutlu projesinde yer alan 187 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Adana Yüreğir Alt Gelir kura sonuç listesi 2018!

TOKİ Adana Yüreğir Alt Gelir kura sonuç listesi 2018 açıklandı. Projede kura çekilişi bugün saat:11.00’de Yüreğir Serinevler Spor Salonunda gerçekleştirildi. 

TOKİ Yüreğir konut başvuruları ay sonuna kadar uzatıldı!

Yüreğir Belediyesi öz kaynakları ile Atakent Mahallesi’nde TOKİ tarafından inşa edilecek olan 644 dairelik Sosyal Konut projesinin başvuruları ay sonuna kadar devam edecek. 

TOKİ'den Yüreğir'e 644 konut!

Yüreğir'de ilçenin çehresini değiştiren projelere imza atan Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'nde yapılan 664 dairelik sosyal konut projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye sözleşmeleri bugün sona eriyor!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye sözleşmeleri bugün sona eriyor. Toplamda 1201 konuttan meydana gelen projede satışlar kura çekilişi ile yapıldı.

ANFA'nın otopark sözleşmeleri iptal edildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından alınan karar ile ANFA’nın üçüncü şahıslara kiraladığı rekreasyon alanlarındaki ve muhtelif yerlerdeki otoparklar ile hafriyat sahalarına ilişkin tüm sözleşmeleri iptaline karar verildi. 

Kamu yatırımı sözleşmeleri yönetmeliği!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik ile  kamu yatırımı sözleşmeleri fesih bildirimine 30 gün sınırı geldi..

Yüreğir'de kent bilgi sistemi hayata geçiyor!

Yüreğir Belediyesi, iş ve işlemlerin daha düzenli yapılması, sözel, sayısal ve mekansal her türlü bilginin toplanıp bir veri tabanı içersinde oluşturulması, analiz edilmesi amacıyla Kent Bilgi Sistemi çalışmalarını devam ettiriyor.

toki yüreğir sözleşmeleri Haberi

toki yüreğir sözleşmeleri


TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kentsel yenileme projesi kapsamında kura ile satışa sunulan 412 konutun yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama ve konut teslim işlemleri bugün itibariyle sona eriyor.


Sözleşme imzalama işlemleri ilan edilen tarihler arasında ,T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Yüreğir /Adana Şubesi’nde yapılacak, konut teslimleri, yine aynı tarihler arasında Peta Müşavirlik A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek.


3065 sayılı KDV kanunu gereğince konut teslim işlemi nedeniyle Katma Değer Vergisi doğduğundan, alıcılar tarafından T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Yüreğir Şubesi’ne KDV tutarı ödenecek ve ödeme dekontu/faturanın bir örneği konut teslim anında Müşavir firmaya alıcılar tarafından ibraz edilecektir. KDV bedelinin yatırıldığına dair belge veya dekont ibraz edilmeden kesinlikle teslim işlemi gerçekleştirilmeyecektir.

Şantiyede yapılacak konut teslimi sırasında; konut alıcılarının aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir:

Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı).

Gayrimenkul Satış...