04 / 07 / 2024

toki zam oranları 2013 ikinci yarıyıl

toki zam oranları 2013 ikinci yarıyıl

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2013 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranlarını belirledi. Buna göre Temmuz-Aralık 2013 döneminde, geri ödemelerde aşağıda belirtilen endeksler uygulanacak.

Dul ve yetim maaşı alanlara zam müjdesi: En düşük maaş 4 bin TL'ye dayandı! İşte rakam rakam dul ve yetim maaşları...

Merakla beklenen SSK ve Bağ-Kur emeklisinin zam oranları belli oldu. Temmuz'da dul ve yetim maaşları da bu oranda artacak. Peki zamlı dul ve yetim maaşları kaç TL oldu? İşte o son dakika rakamlar...

2024 TOKİ zam oranı yüzde kaç olacak ?

Milyonların maaş zammı belirlendi. Buna göre, 6 aylık enflasyon oranı TÜİK tarafından açıklanan Haziran ayı enflasyonu ile belirlenmiş oldu. Bu gelişmeler sonrası TOKİ zam oranları merak edildi. TOKİ zam oranı ne kadar oldu 2024? 

Milyonlara kara haber geldi! 14 milyon kişinin maaşına zam yapılmayacak!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen Haziran 2024 enflasyon rakamları yarından sonra Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanacak. Söz konusu rakamla memur ve emeklilerin zam oranları belli olurken, eğer asgari ücrete zam yapılmazsa 14 milyon kişi zam alamayacak.

Dul ve yetim aylığına Temmuz'da yüzde kaç zam gelecek? Yüzde 25, yüzde 50, yüzde 75 hisseli dul yetim maaş zammına bakın

3 Temmuz'da açıklanacak enflasyon rakamlarının ardından, emekli ve memur zam oranları belli olacak. Dul ve yetim aylığı da emekli maaşları dikkate alınarak yatırılıyor. Peki dul ve yetim aylığına Temmuz'da yüzde kaç zam gelecek?

SSK, BağKur ve memur emeklisine yüzde 20-26 arasında zam: 10 bin TL olan en düşük emekli maaşı değişmeyecek!

6 aylık enflasyon, Ocak ve Temmuz aylarında emekli maaşlarına zam şeklinde yansıyor. SSK, BağKur emeklisi ve memur emeklisi zam oranları belli olurken, en düşük emekli maaşı merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

SSK, BağKur emeklileri ve memurlar zam oranları tek tek açıklandı: 12 bin, 15 bin TL maaş alanlar hemen bakın!

Bu ay enflasyonun yüzde 2.52 olması öngörülüyor. Temmuz ayında memur ve memur emeklilerine yüzde 20.34, işçi emeklilerine yüzde 25.81 zam yapılmadı gündemde. İşte yeni zamlı maaşlar...

En düşük emekli maaşı 12.500 TL! SSK, BağKur emekli zam oranları tek tek şimdi açıklandı: Hemen Temmuz zammına bakın!

SSK, BağKur emeklileri merakla Temmuz zammını bekliyor. Peki Temmuz'da kimin maaşına ne kadar zam gelecek? İşte o son dakika yeni rakamlar...

Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Meslek meslek zamlı maaşlar...

Memur ve emeklinin gözü Temmuz'da yapılacak olan zam oranlarına çevrilmiş durumda. Temmuz-Aralık döneminde emekli ve memur zam oranı için 5 aylık enflasyon farkı da belirlendi. Geriye sadece son bir veri kalırken memur maaş zammı da hesaplanmış durumda.

Kira zam oranları nasıl belirlenecek? 1 Temmuz itibari ile uygulanacak oran ne olacak? 

Temmuz ayına yaklaşırken, ev sahibi ve kiracılar, yüzde 25 zam sınırının devam edip etmeyeceğini merak etmekteler. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bu sınırın kalkması gerektiğini vurgulamıştı. TÜFE ortalaması üzerinden belirlenecek yeni zam oranları yol gösterecek.

Emekli ve asgari ücret zammında son dakika! Zam oranlarını canlı yayında açıkladı!

Temmuz ayı yaklaşırken hem asgari ücretliler hem de emekliler zam oranları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Emekli maaşı ne kadar olacak? 

Emekli ve memur maaşına ne kadar zam yapılacak?

Milyonlarca memur ve emekli temmuz ayındaki maaş artışı için zam oranlarını merakla bekliyor. Mayıs ayı için aylık enflasyon beklentisi yukarı yönlü değişti. Fakat senelik enflasyon tahmini ise geriledi. Memur ve emeklinin zam oranı için nihai 2 aylık enflasyon verisi beklendiği belirtildi.

SSK, BağKur, memur emeklisi ve memur maaşları bir bir açıklandı! Temmuz'da kime ne kadar zam yapılacak? 

Türkiye İstatistik Kurumu'nun dört aylık enflasyon verileri, Piyasa Katılımcıları Anketi ve Merkez Bankası'nın enflasyon raporu sonuçlarıyla beraber memur maaşları ile emekli aylıklarına temmuz ayında yapılacak zam oranları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. İşte o rakamlar...

Emekliye enflasyonun iki katı zam! 1 Temmuz’dan itibaren yürürlükte

Milyonlarca SSK, Bağkur ve memur emeklisi Temmuz ayında ne kadar zam alacağını merak ediyor. Türkiye’deki zam oranları için rakam beklenirken, Almanya emeklisine enflasyonun iki katı zam yapacağını açıkladı. SSK uzmanı Özgür Erdursun’un duyurduğu habere Türk emeklisinden yorum yağdı.

toki zam oranları 2013 ikinci yarıyıl Haberi

toki zam oranları 2013 ikinci yarıyıl

TOKİ’den açılan konut kredilerinin kullanım ve geri ödemelerine uygulanacak artış oranı yüzde 3,14 olarak belirlenmiştir. (Kooperatifler, Kooperatif Birlikleri, Sosyal Yardımlaşma Kurumları, Belediyeler ve Yapımcılar) 


TOKİ tarafından inşaa ettirilen ve bir önceki altı aylık memur maaş artış oranına bağlı olarak satışa sunulan yeni projelerin, geri ödemelerine esas borç bakiyeleri ve taksit bedelleri, bir önceki altı aylık dönemdeki (1 Ocak - 30 Haziran 2013 dönemi) memur maaş artış oranı ile güncellenecektir. Bu oran yüzde 3,14 olarak belirlenmiştir. 


İdare’ce inşa ettirilen ve satışa sunulan eski projeler ile 03/04/2001 tarih ve 24362 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2001/2202 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı gereği, T. Emlak Bankası A.Ş.’den İdaremize intikal eden projelerin, geri ödemelerine esas borç bakiyeleri ve taksit bedelleri, bir önceki altı aylık dönemdeki (1 Ocak...