03 / 05 / 2024

TOKİden işçi ve turizm çalışanlarına ucuz konut müjdesi

TOKİden işçi ve turizm çalışanlarına ucuz konut müjdesi

Dar gelirlileri uzun vade ve düşük taksitlerle ev sahibi yapan TOKİ, emeklilerden sonra işçiler için de konut projelerini hayata geçiriyor.

Dolar ve euroda tarihi rakamlar! Dolar 30,35 TL, Euro 32,95 TL'den işlem görüyor!

Dolar kuru ve euro tarihi seviyelerde kalmaya devam ediyor. 23 Ocak 2024 Salı günü dolar kuru 30,35 TL, Euro 32,95 TL'den işlem görüyor.

Chery'den 2024'ün ilk kampanyası! 50 bin TL takas desteği ve 200 bin TL faizsiz kredi!

2024'ün ilk kampanyasını başlatan Chery, yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlere 50 bin liraya kadar takas desteği ve 200 bin liraya kadar faizsiz kredi avantajı sağlıyor.

Emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı açıklaması! Meclis'te görüşüldü! SON DAKİKA! 

TBMM Genel Kurulunda, emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı da dahil olacak pek çok öneri yer aldı. Peki o öneriler kabul edildi mi? İşte emeklileri ilgilendiren o detaylar...

KPSS’den 50 puan almak ve lise mezunu olmak yetiyor! Üniversiteye 40 sürekli işçi ve 99 sözleşmeli personel alınacak!

Çukurova Üniversitesi sürekli ve sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanlara göre, İŞKUR üzerinden sürekli işçi ve üniversite hastanesine de sözleşmeli personel alınacak.

TOKİ'den bedava ev ve aylık bin 200 lira iddiası! Bakanlık açıklama yaptı

TOKİ'den Suriyelilere ev ve ayda bin 200 lira yardım yapılıyor iddiası Türkiye'de gündem oldu. Bakanlık söz konusu iddialarla ilgili açıklama yaptı.

TOKİ’den indirimli konut ve arsa haberinde son dakika gelişmesi

TOKİ'nin başlattığı indirimli konut ve arsa satışları sona erdi. TOKİ'nin borcunu erken ödeyenlere yaptığı indirim kampanyasından yararlanan kişi sayısı açıklandı. TOKİ'den alınan son dakika verilerine göre, bütün borcunu kapatan 23 bin 034 kişiye tapu verilecek.

TOKİ'den ucuz konut müjdesi! 2+1 ve 3+1 daireler için kaçırılmayacak fırsat! 1.086 TL taksitle kira öder gibi...

Ev sahibi olmak isteyenlere sevindirici haber TOKİ'den geldi. TOKİ'den 2+1 ve 3+1 dairelere 1.086 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz. Peki nasıl? İşte ayrıntılar...

TOKİ’den ucuz konut ve dükkan fırsatı!

Konut ya da dükkan almak isteyen kişiler için TOKİ’den müjdeli haber ard arda gelmeye başladı. TOKİ alt kazanç grubu aileler için ev ve dükkan satışlarına başladı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil  şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Orhantepe şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Orhantepe Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Kordonboyu şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Kordonboyu Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar Meydan Şubesi bugün Kartal’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

TOKİden işçi ve turizm çalışanlarına ucuz konut müjdesi Haberi

TOKİden işçi ve turizm çalışanlarına ucuz konut müjdesi

TOKİ Başkanı Turan, Antalya ve Karaman'da işçilerin 250-400 lira taksitlerle konut sahibi olacağını duyurdu


Turan, Antalya'da turizm sektöründe çalışan alt gelir grubundakilerin, ödemeleri konutlarına taşındıktan sonra başlamak kaydıyla 250 ile 400 lira arasında değişen taksitlerle ev sahibi yapılacağını açıkladı. Başkan Turan, ayrıca Karaman Organize Sanayi Bölgesi nde çalışan alt gelir grubundaki işçilerin de kira öder gibi ev sahibi olacaklarını ifade etti.


TOKİ Başkanı Turan ve ekibiyle arama konferansı denilebilecek bir çalışma gerçekleştiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel de, TOKİ ile yapılacak projeleri masaya yatırdıklarını söyledi. Türel, toplantıyla turizm çalışanlarına konut projesini de başlatma aşamasına geldiklerini dile getirdi. Tespit edilen alanda ilk etapta 5 bin konut yapılmasına karar verdiklerini ifade eden Türel, "Arazi çalışmalarının sonuçlandırılması en erken beş altı ayı bulabilir. Zaman...