03 / 05 / 2024

Tolga Alişoğlundan 5 yıldızlı otel açıklaması

Tolga Alişoğlundan 5 yıldızlı otel açıklaması

Yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş olanağı sağlayan Vialand'ı yurt içi ve dışından geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Genel Müdür Ali Kurt'tan vatandaşa 5 maddelik KİPTAŞ raporu!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya hesabından yaptıkları çalışmalarla ilgili ''ilk'' vurgusu yaparak 5 maddelik KİPTAŞ raporunu açıkladı. İşte o rapor...

TOKİ ve KİPTAŞ arasında sular durulmuyor! Ali Kurt, 'TOKİ yapamadı biz yaptık' dedi o rakamı açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda KİPTAŞ'ın 4,5 yılda 2 bin 95 yeni konut ürettiğini açıkladı. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 5 maddelik kentsel dönüşüm önerisi!

2012 yılında çıkarılan kentsel dönüşüm düzenlemesinden sonra 6 Şubat depremleri de dikkate alınarak yeni kentsel dönüşüm yasası yürürlüğe girdi. Ancak yeni yasanın onaylanmasının ardından tartışmalar devam etti. 

Milli Emlak'tan ucuz arazi fırsatı: O ildeki 5 adet arazi yüzde 20 indirimle satışa sunuluyor!

Denizli Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Babadağ'da yer alan 5 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Denizli Babadağ'daki arazilerin muhammen bedelleri ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

O ilde 5 taşınmaz satılacak!

Bayburt İl Özel İdaresi, Bayburt’ta 5 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlar için 15 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Gdi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Oğuz Duman ve Gökhan Bulut ortaklığında kuruldu.

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

Milli Emlak o ildeki 5 adet arsa ile 2 adet araziyi 8 taksitle satıyor!

Kütahya Dumlupınar Milli Emlak, Kütahya ili, Dumlupınar ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet araziyi 8 taksit ve peşinde yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor. Peki Kütahya Dumlupınar'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

O ildeki 5 adet konut ve 5 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 25 Ekim'de! 

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 5 adet iş yeri ile 5 adet konutu satıyor. Peki ihale ne zaman? Konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye o ildeki 5 arsayı KDV'den muaf satışa sundu! Arsa alacaklar hemen bakın! 

Samsun Tekkeköy Belediyesi Başkanlığı, Samsun ili, Tekkeköy ilçesi, Tekkeköy Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı KDV'den muaf satıyor. Peki Samsun Tekkeköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

Ayçiçek yağına indirim startı verildi: O marketten 5 litre ayçiçek yağına dev indirim geldi

Ayçiçek yağında büyük indirim o marketten geldi. 5 litre ayçiçek yağının satış fiyatı dip yaptı. İşte büyük indirimle ilgili merak edilen tüm detaylar...

O ilde 5 adet fındık bahçesi ve 1 arazi 8 taksitle satışa sunuldu! Son dakika Eylül fırsatı! 

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 5 adet fındık bahçesi ile 1 araziyi KDV'den ve emlak vergisinden muaf, 8 taksitle satıyor. Peki Ordu'da yer alan fındık bahçeleri ile arazilerin fiyatları ne kadar? 

Tolga Alişoğlundan 5 yıldızlı otel açıklaması Haberi

Tolga Alişoğlundan 5 yıldızlı otel açıklaması

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük kentsel dönüşüm merkezinin odağında bulunan ve alışveriş caddeleri, Tema Park, Vialand Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile açıldığı günden bu yana ziyaretçi sayısını artıran Vialand'ı, yurt içi ve dışından geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti. Yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş olanağı sağlayan Vialand, 2014'te ürettiği iş hacmiyle ekonomiye toplamda 200 milyon euro katkıda bulundu.  


Vialand'ın tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, etkinlikler ve hizmetlerle ilgili bilgi verdi.  


Alişoğlu, toplam 600 bin metrekarelik bir alanda konumlanan Vialand'ın, Türkiye'de ilk defa hepsi birbirinden farklı mağaza cephelerine sahip benzersiz alışveriş merkezi mimarisiyle de dikkati çektiğini kaydetti. 


Perakende dünyasından tekstile, gıdadan son teknolojiyle donatılmış eğlenceye, sergi alanlarından Türk ve...