02 / 05 / 2024

Tolga Karelin evine icra memurları mı geldi

Tolga Karelin evine icra memurları mı geldi

“Survivor” yarışmacısı olan ve şuan yarışma dolayısı ile Dominik'te olan Tolga Karel’in Beylerbeyi’ndeki evinin kapısında önceki gün haciz memurları vardı. Karel’den boşanacağı konuşulan Musayeva, tepkiliydi...

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.

Eşyaları eve sığmayan Rachel Araz, yeni evine taşındı!

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz’a gelen hediyeler evine sığmadı. Evi ağzına kadar dolan ünlü isim, yeni evine taşındı.

Cemre Kemer Arnavutköy'deki yeni evine taşındı!

Hepsi Grubu solistlerinden Cemre Kemer, Arnavutköy'deki yeni evine taşındı. Kemer, sosyal medyadan yeni evinin görüntülerini paylaştı.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in CEO’su oldu! 

2021 yılının ilk çeyreğinde Inhouse Global’in bünyesine geçen Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su oldu. 

Arnavutluk'ta saklanan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in evine operasyon!

400 bin kişiyi mağdur ettikten sonra Arnavutluk'a kaçtığı iddia edilen Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in evine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda Faruk Fatih Özer yakalanmadı. 

Kamala Harris’in evine iş insanı Muhsin Bayrak'tan rekor teklif! 

 ABD Başkanı Joe Biden’ın yardımcısı Kamala Harris başkent Washington'da bulunan evini  2 milyon dolardan satılığa çıkarmıştı. Harris'in evine en yüksek teklif iş insanı Muhsin Bayrak'tan geldi.

Milyarder MacKenzie Scott kiralık evine yerleşti!

Amazon'un kurucusu ABD'li iş insanı Jeff Bezos'un eski eşi  MacKenzie Scott çocuklarının kimya öğretmeni Dan Jewett'la evlendi. Scott, eşiyle beraber  kirası 3 bin 800 dolar olan evine yerleşti.

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa aldı! 

Şu sıralar Arıza dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa satın aldı. Sarıtaş arsa üzerinde ev inşa ettirecek. 

Demet Özdemir Zekeriyaköy’deki yeni evine taşındı!

Geçtiğimiz aylarda Sarıyer Zekariyaköy'den ev alan güzel oyuncu Demet Özdemir dekorasyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeni evine yerleşti. 

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tolga Serdaroğlu tarafından kuruldu.

Berrak Tüzünataç Ali Yörenç'in evine mi taşınıyor?

Berrak Tüzünataç'ın, yaz başından beri birlikte olduğu sevgilisi Ali Yörenç'in evine taşınacağı gündeme geldi. Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu “Yeni evim için alışveriş yapmaya geldim" dedi.

Tolga Karelin evine icra memurları mı geldi Haberi

Tolga Karelin evine icra memurları mı geldi

“Survivor” yarışmacısı Tolga Karel’in Beylerbeyi’ndeki evinin kapısında önceki gün haciz memurları vardı.


Karel’den boşanacağı konuşulan Musayeva, tepkiliydi: “Bu borçtan haberim yok. Tolga zaten burada değil, Survivor için Dominik’te. Niye 10 yıllık borç için şimdi geliyorsunuz?”


Tolga Karel’in babası Tufan Önce’nin, avukata “Seni burada vururum” demesi ortamı gerdi. Araya polisler girdi ve borcun ödenmesi için Karel’in eşi ile babasına bir hafta zaman...