02 / 05 / 2024

Tolga Kayan

Tolga Kayan

Aska Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Kayan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Prof. Tolga Bekler'den deprem gerçeği! 'En büyük tehlikemiz' dedi ve açıkladı!

Prof. Tolga Bekler,  dün Çanakkale'de meydana gelen depremle ilgili değerlendirme yaparak ''en büyük tehlikemiz'' diyerek deprem gerçeğinden bahsetti. 

Kayan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugüün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mustafa Kayan tarafından kuruldu.

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Tolga Sert ne iş yapıyor? Tolga Sert’in mesleği nedir? Tolga Sert nereden mezundur? İşte detaylar!

Tolga Sert ne iş yapıyor? Tolga Sert’in mesleği nedir? Tolga Sert nereden mezundur? İşte detaylar!

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Tolga Kisbu tarafından kuruldu.

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.

Kayan Emlak Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Kayan Emlak Pazarlama Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vtek Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret tarafından kuruldu.

Baki Kayan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Baki Kayan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi Kadıköy’de 9 milyon TL bedelle Baki Kayan tarafından açıldı.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in CEO’su oldu! 

2021 yılının ilk çeyreğinde Inhouse Global’in bünyesine geçen Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su oldu. 

Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa aldı! 

Şu sıralar Arıza dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa satın aldı. Sarıtaş arsa üzerinde ev inşa ettirecek. 

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tolga Serdaroğlu tarafından kuruldu.

Tolga Kayan Haberi

Tolga Kayan

Aska Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Kayan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta kuruldu. 


Aska Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3.Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkân, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4.Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5.Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı,pazarlamasını yapmak. 7.Her...