30 / 04 / 2024

Tolga Ok kim

Tolga Ok kim

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok kimdir? Tolga Ok, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok 'un biyografisi..

Çanakkale depremi sonrası uzmanlardan flaş açıklama geldi: Ana şok niteliğinde!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler ve ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden Çanakkale'de meydana gelen deprem ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

2023'te 1 milyon 226 bin konut satıldı! Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?

2023'te 1 milyon 226 bin konut satılırken, geçen yıla göre yüzde 17,5 düşüş yaşandı. Piyasa koşullarına göre bu satışların çok bile olduğunu söyleyen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci '' Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?'' diye sordu. İşte detaylar...

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında?

Sabancı Holding'e bağlı birçok şirkette görev alan Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde çalışanların maaşını devlet ödeyecek! Kim ne kadar maaş alacak?

Deprem felaketi nedeniyle bölgede hasar alan birçok işletme faaliyetini durdurmak zorunda kalırken, bu işyerlerinde çalışanların maaşları devlet tarafından ödenecek. Pandemi dönemindeki kısa çalışma ödeneği, depremle birlikte tekrar geri dönerken, kim ne kadar alacak sorusunun cevabı da netleşti.

Lise stajyer maaşı asgari ücretin kaçta kaçı? Stajyer öğrenci ücretini kim öder?

Lise stajyer maaşı asgari ücretin kaçta kaçı? Stajyer öğrenci ücretini kim öder? soruları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Türkiye'deki faiz indiriminin sonuçları ne olacak? En çok kim kaybediyor?

Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selva Demiralp, dünyada faiz artışına gidilirken, Türkiye'de neden faiz indirildiği konusunu değerlendirdi. İşte o sorunun yanıtı...

Daire alırken iskan masrafını kim öder?

İskan masrafına dair pek çok kişi aynı soruyu sormaktadır. Bir mülk alırken iskan masrafını kim öder? İşte merak edilen o detaylar!

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 

İndirim şenliği hız kesmeden devam ediyor ! Kim market 10 Eylül 2022 fiyat listesi ...

Kim markette her şey indirimde. Birçok üründe fiyatlar piyasanın çok altında satışa sunuluyor. Sizde indirimden yararlanmak için en yakın Kim mağazasına uğrayın. Bu fiyatları kaçırmayın. İşte 10 Eylül 2022 Kim market fiyat listesi...

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  200 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Erdem Özlem Urbay  ve Tolga Ok tarafından kuruldu.

Tolga Ok kim Haberi

Tolga Ok kim

Tolga Ok kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok kimdir? Tolga Ok, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


Tolga Ok, 1976 yılında Kocaeli İzmit`te doğdu. Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 2001 yılında mezun oldu. Aynı yıl meslek hayatına başladı. 2006 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Kıyı ve Liman Mühendisliği Lisansüstü programını bitirdi. 


Proteknik Uluslararası Mühendislik Firmasının kurucu ortaklarından olup kendi firmasında serbest inşaat mühendisliği yapmaktadır. 7. Dönem İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. 


Kocaeli Ticaret Odası meclis üyesi ve TOBB üst kurul delegesidir. Evli ve 2 çocuk...