30 / 04 / 2024

Tomris Taşkent özgeçmiş

Tomris Taşkent özgeçmiş

Tomris Taşkent, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 14. sırada yer alıyor. Peki Tomris Taşkent kimdir? İşte Sezai Türkeş'in kızı Tomris Taşkent...

Bakanlıktan şok toplu taşıma kararı: 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma bitti mi? 

Son ayların en çok merak edilen 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma konusuna bakanlık son noktayı koydu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ücretsiz yolcu taşımama tartışmaları hakkında açıklama yaptı.

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

Ankara'da 15 Temmuz etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak! 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Kızılay Meydanı'nda yapılacak etkinlikler güvenlik tedbirleri gereği yarın araç trafiğine kapatılacak. Peki, 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İşte ayrıntılar..

Benzin, motorin, LPG alacaklar dikkat! Yeni fiyatlar tek tek açıklandı! Zam geldi mi? 

Son günlerde sık sık değişen akaryakıt fiyatları sürücülerin araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki akaryakıta yeni zgeldi mi?

Kurban Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün otobüsler bedava mı? Köprü ve otoyollar ücretsiz mi?

Kurban Bayramı bugün itibarıyla başladı. Bu kapsamda vatandaşlar toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını sorguluyor. İşte konuya ilişkin merak merak edilen tüm detaylar...

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray bayramda ücretli mi? Bayramda otobüsler (İETT) ücretsiz mi? İşte ayrıntılar!

Bayramda İETT, Marmaray, metro bedava mı, bayramda otobüsler ücretsiz mi 2023? Peki, 27 Haziran 2023 Arefe günü ve Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs, otobüs, İETT, Marmaray ücretsiz mi, bedava mı? İşte, detaylar…

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu? 29 Mayıs 2023 okullar tatil mi? Öğretmenler idari izinli sayılacak mı?

Seçimin ertesi günü yani 29 Mayıs 2023 pazartesi günü okulların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Çocuklar 29 Mayıs'ta okula gidecek mi, öğretmenler idari izinli sayılacak mı? İşte detaylar...

1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta hangi toplu taşımalar ücretsiz?

1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta hangi toplu taşımalar ücretsiz?

Ramazan Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi olacak?

Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle birlikte Ramazan Bayramı için hazırlıklar hız kazandı. Bayram tatili boyunca toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son dakika! Akaryakıta indirim geldi mi? BP, Opet, PO 12 Mart 2023 fiyat listesi

Araç sahipleri 'Benzin, motorin ve LPG fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını ve indirim haberini merakla sık sık araştırıyor. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son dakika! Akaryakıta indirim geldi mi? BP, Opet, PO 12 Mart 2023 fiyat listesi

Benzin , motorin, LPG fiyatları ne kadar? Akaryakıta indirim geldi mi? BP, Opet, Total, PO 3 Mart 2023 fiyat listesi

Sürücüler her gün benzin, motorin ve LPG fiyatlarını merakla araştırıyor. Benzin , motorin, LPG fiyatları ne kadar? Akaryakıta indirim geldi mi? BP, Opet, Total, PO 3 Mart 2023 fiyat listesi

Tomris Taşkent özgeçmiş Haberi

Tomris Taşkent özgeçmiş

Tomris Taşkent kimdir?

Tomris Taşkent, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 14. sırada yer alıyor. Peki Tomris Taşkent kimdir?


Tomris Taşkent, 1938 yılında kurulan STFA Grubu'nun ortaklarından olan Sezai Türkeş'in kızıdır.


2010'da sermaye artırımları ile birlikte STFA'nın yüzde 74.43'lük hissesi Sezai Türkeş'in kızı Tomris Taşkent'in olmuştu.


STFA Grubu..

STFA Grubu, Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından 1938 yılında kurulmuş bir inşaat şirketidir. STFA Grubu esas olarak Türkiye'de, Kuzey Afrika ve Orta Doğu ülkelerinde faaliyetlerine devam etmektedir.


STFA Holding A.Ş.

İnşaat Grubu

Sezai Türkeş Feyzi Akkaya İnşaat A.Ş.

STFA Altyapı ve Tünel İnşaatı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

STFA Teknolojik Tesisleri A.Ş.

STFA Enerji ve Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.

STFA Temel Kazıkları İnşaatı A.Ş.

STFA Temel Araştırma ve Sondaj A.Ş.

STFA Deniz İnşaatı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.

STFA...