06 / 05 / 2024

Toprak İş Ve Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi adres 

Toprak İş Ve Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi adres 

Toprak İş Ve Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Nuri Yurdakul ve Burak Oral ortaklığında kuruldu.

Uzmanı açıkladı: Arazi ve toprak yatırımı 2 yılda 8 kat kazandırdı! İşte o iller

Konut piyasasındaki dalgalanma, yatırımcının arsa ve araziye olan ilgisini artırdı. Talebin arttığı toprak yatırımı piyasasında son iki yılda fiyatlar da neredeyse 10’a katladı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, arazinin değerlendiği ve kazandırmaya deva edeceği illeri sıraladı.

Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

HSBC stratejistleri Murat Toprak ve Charotte Ong tarafından yayımlanan notta Dolar/TL kurunun yavaş ve ılımlı yükselişle yıl sonunda 33 liraya çıkacağı belirtildi. Peki Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

Miras yoluyla elde edilen tarlalar artık kiralanabilecek!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, miras yoluyla elde edilen tarla, toprak ve bağ gibi taşınmazlara dair önemli bir duyuru yaptı. Bu gelişme milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiriyor. Gizligider'in açıklamalarına göre tarla 2 yıl boyunca ekilmezse kiralanacak.

Tarım ve Orman Bakanı'ndan çiftçilere müjde: Bunu Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yapacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) ürün alımıyla ilgili, TMO kendisine gelen ürünleri açıkladığı fiyattan herhangi bir zaman sınırı olmadan alacak" dedi. İşte detaylar...

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Kaymak tarafından kuruldu.

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Baykara tarafından kuruldu.

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Tuğrul Üstündağ, Şerife Canan Sağlıcak, Tamer Toprak ve Tuncay Ergün ortaklığında kuruldu.

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Toprak tarafından kuruldu.

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Damla Toprakçı ve Özlem Mecit ortaklığında kuruldu.

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Borulday tarafından kuruldu.

O ilde yüzde 20 indirim ve 8 taksitle arsa, ham toprak ve tarlalar satılıyor! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Afyonkarahisar Merkez'de 43 adet gayrimenkul satılıyor. Gayrimenkuller arasında arsa, tarla ve ham topraklar yer alıyor. İşte o satışla ilgili merak edilen ayrıntılar...

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy’de Müslih Barzanjee ve Sangar Ali Omar ortaklığında kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi KAdıköy'de Muslıh Barzanjee ve Sangar Alı Omar Khoshnaw ortaklığında kuruldu.

Toprak İş Ve Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi adres  Haberi

Toprak İş Ve Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi adres 

Toprak İş Ve Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Nuri Yurdakul ve Burak Oral ortaklığında kuruldu.

Toprak İş Ve Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve satmak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiralamak, kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...