03 / 05 / 2024

Torbalıda ilk meydan

Torbalıda ilk meydan

İzmir’in Torbalı ilçesinde, 12 bin kişinin yaşadığı Atatürk Mahallesi için tasarlanan meydan, coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Dolar milyarderleri listesinde sürpriz: İstanbul, Avrupa'da ilk 5'te!

Çin merkezli ekonomi platformu Hurun Report'un merakla beklenen 'Küresel Zenginler Listesi' verileri açıklandı. Söz konusu verilere göre dünyada en çok dolar milyarderi New York ve Londra'da yaşıyor. Türkiye ise bu sene ilk defa dünyada 26, Avrupa'da ise ilk 5'e girdi.

TOKİ, Trabzon'da ilk kazmayı vurdu! Afetzedeler için 99 konut inşa edecek!

Trabzon'da 2000 yılından itibaren meydan gelen çeşitli afetlerde evleri yıkılan veya oturulamaz raporu verilen afetzedeler için konut inşa edilecek.

Ödül İstanbul'da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

Özyurtlar Holding imzasıyla Beylikdüzü'nde yükselen Ödül İstanbul'da ilk blokların teslimleri başladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 24 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

İstanbul'da ilk evini alacaklara yeni kampanya müjdesi! Yenişehir Evleri'nde 7500 lira taksitle ev sahibi olma imkanı

İstanbul'da ilk evini alacaklara müjdeli haber geldi. Vatandaşlar kampanya kapsamında Yenişehir Evleri'ne yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7.500 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

Goldman Sach, Asya'da ilk Bitcoin vadeli işlemini yaptı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük yatırım bankalarından birisi olan Goldman Sach, Asya’da yer alan ilk Bitcoin (BTC) vadeli işlemlerini başlattı.

Yerli otomobil Togg Ankara'da ilk kez görücüye çıktı!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg, Ankara ATO Congresium'da düzenlenen Ekonomi ve İklim değişikliği Zirvesi'nde ilk kez görücüye çıktı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

İzmir Torbalı'da 14.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Satış Memurluğu, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı 14 milyon 669 bin 692 lira bedelle satışa çıkardı.

İzmir Torbalı’da 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor!

İzmir Çevre Düzeni Planı'nda gerçekleştirilen imar revizyonu ile beraber Torbalı Ayrancılar'da bulunan ve ağaçlandırılacak alan statüsündeki 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılmak isteniyor...

İstanbul'da ilk 7 ayda 127 bin konut satıldı!

İstanbul'da Temmuz 2021'de 19 bin konut, ilk 7 ayında ise 127 bin konut satışı yapıldı. İstanbul'da 2021 Haziran itibariyle yeni konut fiyatları bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 25 arttı.

Manisa'da ilk 6 ayda 2 bin 85 adet konut satıldı!

Manisa'da ilk 6 ay içerisinde 2 bin 85 adet konut satışı yapıldığını dile getiren TÜGEM Manisa İl Başkanı Fahrettin Eryılmaz, kentin konut satışlarında ilk 20 şehir içerisinde yer aldığını belirtti. 

Invictus Alaçatı'da ilk etap Haziran'da teslim edilecek!

Invictus İnşaat tarafından Alaçatı'da hayata geçirilen Invictus Alaçatı'da ilk etap teslimi Haziran'da yapılacak. Proje yatırım anlamında alıcılara büyük kazanç vaat ediyor. 

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

İzmir Torbalı'da toplu konut inşası ne durumda?

TTO Başkanı Olgun, İzmir Torbalı'da devam eden toplu konut inşaatının hammaddeye gelen yüzde 35’lik zam nedeniyle durma aşamasına geldiğini dile getirdi. 

Torbalıda ilk meydan Haberi

Torbalıda ilk meydan

İzmir’in Torbalı ilçesinde, 12 bin kişinin yaşadığı Atatürk Mahallesi için tasarlanan meydan, coşkulu bir törenle hizmete açıldı.Torbalı Belediyesi tarafından altı mahalle için hazırlanan meydan projesinin ilki Atatürk Mahallesi’nde hizmete girdi. Yaklaşık 12 bin kişinin yaşadığı mahallede geçtiğimiz ay tamamlanan; ancak gelen şehit haberleri üzerine ertelenen meydanın açılış törenine çok sayıda vatandaş katıldı. 4 bin metrekarelik bir alan içerisinde tasarlanan meydan projesinde süs havuzları ve gezinti yolları yer alırken, proje vatandaşların beğenisini topladı. Açılış törenine katılan Ak Parti İzmir Milletvekili ve MKYK üyesi Mahmut Atilla Kaya törende yaptığı konuşmada, projenin önemine değinerek, "Torbalı Belediyesi 10 yıl boyunca CHP’li bir belediye tarafından yönetildi. O dönem Atatürk Mahallesi maalesef çok ihmal edildi, adeta unutuldu. Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyan mahalleye yıllarca böyle...