02 / 05 / 2024

Torontoda 50li yıllardan kalma satılık ev

Torontoda 50li yıllardan kalma satılık ev

Dışarıdan bakıldığında sıradan bir görüntüsü olan ev içerisini görenleri şaşırtıyor. 96 yaşındaki ev sahibi, 1950 ile 1960 yılları arasında dekore ettiği evini satışa çıkardı.

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Emlak danışmanı nedir? Emlak danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Yıllardan beri süregelen mesleklerden olan emlak danışmanlığı, günümüzde de rağbet görüyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen mesleklerinden olan emlak danışmanı olmak için bazı prensipler vardır. Peki emlak danışmanı nedir ve sorumlulukları nelerdir?  İşte emlak danışmanlığı ile ilgili merak edilen

Emekliler dikkat! Maaşınız yatmayabilir! Bu işlemleri acilen yapmanız gerekiyor!

EYT’nin yasalaşmasının ardından 3 Mart itibarıyla başvuru yapan 1 milyon 900 bin vatandaşın emekli maaşı bağlandı. Ancak geçmiş yıllardan kalan 1 TL’lik borç ya da eksik prim günü varsa bile emekli maaşı bağlanmıyor. İşte detaylar...

Dev firma resmen iflasını verdi. Müşterileri şaştı kaldı. Herkes karar açıklanınca şok oldu

Bursa'da köklü tekstil firmaları arasında yer alan bir firma iflasını verdi. Yıllardan bu yana firma ile iş yapan müşterileri ise şaşkına döndü.

Borsada yabancı yatırımcı satışta! Son 5 yılda yabancı 13 milyar liralık hisse sattı!

Borsa İstanbul’da yabancı yatırımcı oranı tarihi düşük seviyelere geriledi. 2000’li yıllardan bu yana yüzde 50 paya sahip oyan yabancı yatırımcının oranı yüzde 30’lu seviyelerin altına gerilerken, seçim sonrası şekillenecek ekonomi politikalarına göre yeniden ilginin artabileceği belirtiliyor.

Dünyaca ünlü ekonomist açıkladı! Dolar en kötü yılını yaşayacak

ABD'li ünlü ekonomist Peter Schiff, enflasyon probleminin daha kötüye gideceği uyarısında bulundu ve 2023`ün ABD doları için "en kötü yıllardan biri" olacağını öngördü.

Audi A5’in fiyatında son dakika gelişmesi! İşte Audi A5'in 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Audi’nin uzun yıllardan bu yana otomobil severlerin gözdesi olan modeli A5'in ekim ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte, Audi A5’in 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Gram altın için rekor rakam açıklandı! Uzmanlar resmen tarih verdi! Altın yatırımcıları o günü bekliyor

Fed'in 1980'li yıllardan itibaren sıkılaştırma politikalarına devam etmesi doların yükselmesini sağlarken altın üzerinde baskıyı artırıyor. Uzmanlar ise gram altın için tarih vererek rekor seviyeyi açıkladı.

Turizmde Ruslar zirveyi kaptırdı! İki ülke vatandaşları büyük sürpriz yaptı

Türkiye'de turizm sektöründe yıllardan bu yana Rus turistçilerin elinde bulunan ziyaretçi rekoru bu sene ele değiştirdi. Türkiye'ye en çok Almanya'dan turist geldi. Almanya'dan sonra İngiltere de sürpriz yaptı.

Fiat Egea'da dev kampanya! İşte 22 Nisan 2022 Fiat Egea fiyat listesi

İlk üretildiği yıllardan beri toplam olarak 900 bin adeti aşan rakamlarda satılan Fiat Egea, bu zamana kadar çarpıcı özellikleri Fiat Egea’ya ekleyerek gelmeyi başardı. İşte 22 Nisan 2022 Fiat Egea fiyat listesi...

İstanbul'da yüz binlerce yapının dönüşmesi gerekiyor!

Her depremde Google’daki aramalar patlıyor; karot firmalarının, belediyelerin telefonları susmuyor. Sonra akıllardan çıkıyor. Beklenen büyük İstanbul depremine her geçen gün biraz daha yaklaşırken üstelik... Peki depreme nasıl hazır olabiliriz?

Avcılar’daki yer kayması böyle engellenecek!

İstanbul Avcılar'daki Ambarlı Mahallesi’nde yıllardan bu yana görülen yer kayması sorununun çözümü için fore kazıklı önlem projesi uygulanıyor.

Yılmaz Eren'den çarpık yapılaşma uyarısı!

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Edirne İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yılmaz Eren, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu ve deprem gerçeği ile yaşamak zorunda olunduğunun akıllardan çıkarılmaması gerektiğini belirtti.

Torontoda 50li yıllardan kalma satılık ev Haberi

Torontoda 50li yıllardan kalma satılık ev

Toronto'da bulunan iki katlı ev dışarıdan sıradan bir ev gibi görünse de içeriye girenleri oldukça şaşırtıyor. 1950-1960 yıllarında mükemmel tarzda dekore edilmiş olan bu ev metalik duvar kağıdı, modern barok baskılar, renkli halı, ve neo-süslü detaylarla retro tarzının izlerini taşıyor.