04 / 05 / 2024

Toroslar EDAŞ hizmet binası

Toroslar EDAŞ hizmet binası

Toroslar EDAŞ'ın hizmet binası ruhsatı olmadığı için mühürlendi. Eski Adana yolu üzerinde bulunan Toroslar EDAŞ'ın hizmet binasına gelen belediye yetkilileri, şirket görevlileriyle görüşerek binanın kaçak olduğunu ve mühürleyeceklerini söyledi.

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

Hatay’a 6 milyon TL aydınlatma yatırımı!

Toroslar EDAŞ, Hatay'da aydınlatma yatırımı içim 2015'de 2.5 milyon yatırımı yaptığını ve devam eden çalışmalar ile 2016 yılı içerisinde de 3.5 milyon lira daha ayrıldığını açıkladı.

Mersin Toroslar'da Her Köye bir Meydan projesi sürüyor!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın; 2014 Mahalli İdareler seçimleri ile birlikte köy tüzel kişilikleri sona ererek belediye hizmet alanına dahil edilen mahallelerde başlattığı düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Toroslar'da her köye bir meydan yapılacak!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 2014-2019 hizmet dönemi projeleri arasında yer alan ‘Her Köye (mahallelere) bir Meydan’ projesi kapsamında Hamzabeyli Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri duvar örme çalışmalarını yerinde inceledi.

Toroslar'da Her Mahalleye Bir Meydan projesi devam ediyor!

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 2014-2019 hizmet dönemi projeleri arasında yer alan ‘Her Köye (mahallelere) bir Meydan’ projesi kapsamında Hamzabeyli Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri duvar örme çalışmalarını yerinde inceledi.

Toroslar EDAŞ'ın hizmet binası mühürlendi!

Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Güler, gazetecilere yaptığı açıklamada, Toroslar EDAŞ 'ın hizmet binasının kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlendiğini, gerekli yasal işlemlerin ardından yıkılması gerektiğini söyledi.

Toroslar EDAŞ'ın hizmet binası ruhsatı olmadığı için mühürlendi!

Toroslar EDAŞ'ın hizmet binası ruhsatı olmadığı için mühürlendi. Eski Adana yolu üzerinde bulunan Toroslar EDAŞ'ın hizmet binasına gelen belediye yetkilileri, şirket görevlileriyle görüşerek binanın kaçak olduğunu ve mühürleyeceklerini söyledi.

Mardin Dicle EDAŞ’ın hizmet binası imara aykırı olması nedeniyle mühürlendi!

Mardin Dicle EDAŞ önceki gün elektrik borcu gerekçesi ile Mardin Belediyesi hizmet binasının elektriğini kesmesinden sonra Mardin Belediyesi de Dicle EDAŞ’ın hizmet binasını, işletim ruhsatı ile imara aykırı olması nedeniyle mühürledi...

Dicle Edaş abonelerine iki yeni hizmet sunuyor!

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (Dicle Edaş), Batman İl Müdürlüğü'ne bağlı elektrik dağıtım şebekesinde sağlıklı elektrik enerjisi sunmak ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla abonelere yönelik iki uygulama başlattı....

Elektrikte bir dönem sona erdi!

Elektrik dağıtımında bir dönem sona erdi. Toroslar EDAŞ'ın özel sektöre devriyle birlikte kamu, elektrik dağıtımından tümüyle çekildi. Elektrik dağıtımında serbestleşme yoluyla hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar tamamlandı...

Toroslar EDAŞ, Enerjisa’ya geçiyor!

Türkiye'nin özelleştirme takviminin birinci gündemi olan elektrik dağıtımda mutlu son...Türkiye’de özel sektöre devri yapılmayan tek elektrik dağıtım şirketi olan Toroslar EDAŞ, pazartesi günü Enerjisa’ya geçiyor...

TOKİ, Halkalı'ya TOKİ Konutları ve hizmet binası yaptıracak!

TOKİ, İstanbul Halkalı TOKİ ve İştirakleri Hizmet Binası yaptırmak üzere ihale yapacak

TOKİ Esenyurt'a Hizmet Binası yaptıracak!

TOKİ, İstanbul Esenler'e Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet Binası yaptırmak üzere ihale yapacak

Toroslar EDAŞ hizmet binası Haberi

Toroslar EDAŞ hizmet binası

Ceyhan Belediyesi ekipleri, ruhsatı bulunmadığı gerekçesiyle Toroslar EDAŞ'ın hizmet binasını mühürledi.


Eski Adana yolu üzerinde bulunan Toroslar EDAŞ'ın hizmet binasına gelen belediye yetkilileri, şirket görevlileriyle görüşerek binanın kaçak olduğunu ve mühürleyeceklerini söyledi. Yapılan görüşmeler sonucu belediye yetkilileri kapı girişini mühürlerken polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.


Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Güler, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Toroslar EDAŞ'ın hizmet binasının kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlendiğini, gerekli yasal işlemlerin ardından yıkılması gerektiğini söyledi.


Toroslar EDAŞ'ın şu an kaçak binada hizmet verdiğini bildiren Güler, şunları kaydetti:


"İmar kanunu neyi gerektiriyorsa onu uygulayacağız. Kaçak elektrik avına çıkarken, şimdi kendileri kaçağın içerisinde oturuyorlar. Ceyhan'da kaçak yapılara izin vermeyeceğiz, herkes bunu bilmeli. İmar kanunun 32. 40. maddelerine göre zabıta ekiplerimiz Toroslar EDAŞ'ın binasını kaçak olduğu için mühürleyerek, yapı...