16 / 05 / 2024

torun senter satış

torun senter satış

Ali Sami Yen arazisi üzerinde hayata geçirilen Torun Center projesinin lansmanı 10 Nisan'da yapılacak...

Torunlar GYO'dan Denizbank'a iskontolu satış! Torun Tower, tam bu fiyata satıldı!

Türkiye'nin en büyük ofis binaları arasında yer alan ve mega kentin en değerli bölgesinde yükselen Torun Tower, 11.6 milyar TL+KDV bedelle Denizbank'a iskontolu şekilde satıldı. İşte detaylar...

Torunlar GYO, Torun Tower'ı Denizbank'a satıyor! 

Gayrimenkul devinden yılın ilk çeyreği için ilk satış haberi geldi. Torunlar GYO, 2014 yılından beri Denizbank genel müdürlük binası olarak kullanılan Torun Tower'ı satıyor. Torun Tower, Denizbank tarafından milyonlarca dolar bedelle alınacak...

Mehmet Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasını SPK onayladı...

Aziz Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasına SPK'dan onay verildi...

Gayrimenkulde ‘sat-yap’ dönemi bitti!

Gayrimenkul sektöründe artık ‘sat-yap’ döneminin bittiğini söyleyen Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, “Bu Türklerin bulduğu mucizevi bir modeldi, ama ömrünü tamamladı'' dedi.

Aziz Torun: Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun, son yıllarda gayrimenkul sektörünün Türkiye büyümesini yukarı çektiğini belirtti. Torun, "Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti" dedi.

Aziz Torun: Evler pahalı değil gelir yetersiz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun gayrimenkuldeki talep yetersizliği olduğunu açıkladı. Torun “İnsanların eve ihtiyacı var ama satın alma gücü yeterli değil. Gelir artmıyor” dedi.

Konut seferberliğiyle satış ofislerine gelen alıcı sayısı arttı!

GYODER Başkanı Aziz Torun, kampanya ile satış ofislerine gelen alıcı sayısının 3'e katlandığını belirtti.

Aziz Torun: Konutta 'istersen al' devri bitti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun: "Artık 'istersen al' devri bitti. Biz üretim yaparken satın alma gücüne göre talebi göz önünde bulundurmalıyız. Bugünkü maliyet ve fiyatlara göre satın alma gücüne sahip alıcı sınırsız değil" dedi.

Aziz Torun: Sat-yap dönemi sonsuza kadar sürmez!

GYODER Başkanı Aziz Torun, 10 Mayıs’ta yapılacak Gayrimenkul Zirvesi’nde ‘Kendimizi yenilemeliyiz’ mesajı vereceklerini söyledi. Torun, “Sat-yap dönemi sonsuza kadar sürmez. Hem üretimde hem de finansman modellerinde çeşitlilik şart” dedi.

Aziz Torun: Gayrimenkul satışında artış, kredi kullanımında düşüş var!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun, "Gayrimenkul satışlarında şubat ayı itibarıyla geçen yıla göre artış olduğu halde finansman, kredi kullanımında ciddi bir düşüş var. Bu da faiz oranlarıyla ilgili." dedi.

Aziz Torun: Gayrimenkulde talep yetersizliği olabilir!

Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Gayrimenkul sektörüne sadece konut ve sat-yap modeli olarak baktığımızda önümüzdeki süreçte bir tıkanma, talep yetersizliği söz konusu olabilir." dedi.

Aziz Torun: Siyasal iktidar bize içeride ve dışarıda istikrar sunsun!

Gayrimenkul sektörünün 2015’i rekor konut satışı, ama ‘bıçak sırtı kâr’ ile kapatacağını söyleyen GYODER Başkanı Aziz Torun, 2016’ya ilişkin ise daha temkinli: FED faizinin etkisi devede kulak, esas ülke risk notu önemli.

torun senter satış Haberi

torun senter satış

AVM ve gayrimenkul yatırımları ile Türkiye’nin en geniş portföylerinden birine sahip Torunlar GYO, ödüllü Mimar Emre Arolat tarafından tasarlanan Ali Sami Yen arazisi üzerinde inşa edilen projenin ismini, detaylarını ve satış bilgilerini 10 Nisan 2013, Çarşamba günü  Four Seasons Hotel’de düzenlenecek basın toplantısı ile paylaşacak. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ve Mimar Emre Arolat katılacak.


3 kule olarak yükselen Torun Center projesi 42 katlı 2 rezidans kulesi ve 36 katlı ofis kulesi olarak inşa edilecek. Projede teslimler 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek. Proje Mecidiyeköy'de eski Ali Sami Yen arazisi üzerinde konumlandırılıyor.


www.torunlargyo.com.tr