03 / 05 / 2024

torunlar enerji ulaşım

torunlar enerji ulaşım

Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun: “Torunlar Enerji olarak önümüzdeki dönemde portföyümüzü termik santral ve doğalgaz ile de genişleterek Türkiye enerji piyasasında söz sahibi olmayı hedefliyoruz.” dedi...

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi açıldı!

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi Beylikdüzü'nde 727 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ünsal tarafından açıldı.

Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü Gebze'de kurulacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü’nü ilk etapta, TÜBİTAK MAM Enerji Enstitüsü'nde yaklaşık 100 uzmanla Gebze’de kuruyoruz'' dedi.

Türkiye'ye 1.2 trilyon dolarlık ulaşım, enerji ve alt yapı yatırımı!

2023’e kadar Türkiye’de 1.2 trilyon doları bulan, ulaşım, enerji ve alt yapı projesi gerçekleştirilecek. Bu potansiyel iş makineleri sektörünün iştahını kabartıyor. Öztoygar “Dünya devi markalar Türkiye’de yatırımlarını artıyor. Potansiyel çok büyük ” dedi.

Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri!

9 bloğun satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Torunlar 5. Levent ulaşım!

Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri kapsamında proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 17 blok halinde yükseliyor.

Torunlar GYO 5. Levent projesi ulaşım!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen 5. Levent projesi İstanbul Anadolu Yakası Eyüp’te inşa ediliyor. Torunlar GYO 5. Levent projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Alibeyköy 5. Levent Evleri ulaşım bilgileri!

5. Levent Evleri Torunlar GYO tarafından İstanbul Avrupa Yakası Alibeyköy’de inşa ediliyor. Eyüp Alibeyköy 5. Levent Evleri ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

5. Levent Torunlar GYO ulaşım!

Toplam 4 bin 64 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'lere kadar değişiyor. 5. Levent Torunlar GYO ulaşım bilgileri kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

5. Levent projesi ulaşım bilgileri!

5. Levent projesi Torunlar GYO tarafından hayata geçiriliyor. Proje 4 bin 64 adet daireden meydana geliyor. 5. Levent projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Alibeyköy 5. Levent Evleri ulaşım!

Alibeyköy 5. Levent Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Alibeyköy 5. Levent projesi Torunlar GYO ve KİPTAŞ tarafından hayata geçiriliyor.

5. Levent Torunlar ulaşım!

5. Levent projesi Torunlar GYO tarafından İstanbul Avrupa Yakası Alibeyköy’de inşa ediliyor. 5. Levent Torunlar ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

5. Levent projesi ulaşım!

5. Levent projesi Torunlar GYO tarafından İstanbul Avrupa Yakası Alibeyköy ‘de inşa ediliyor. Torunlar GYO 5. Levent projesi ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Torunlar GYO 5. Levent Evleri ulaşım!

Daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanan projede 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunuyor. Torunlar GYO 5. Levent Evleri ulaşım bilgisi kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

torunlar enerji ulaşım Haberi

torunlar enerji ulaşım

Geçtiğimiz Ocak ayında açık artırma usulüyle yapılan ihalede 1 milyar 162 milyon Dolar ile en yüksek teklifi vererek ihaleyi kazanan Torunlar Gıda, bugün gerçekleşen “Hisse Devir Sözleşmesi” töreni ile Türkiye’nin 2’nci büyük doğalgaz dağıtım şirketinin sahibi oldu. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılımıyla Rixos Oteli’nde gerçekleşen “Hisse Devir Sözleşmesi” imza törenine EPDK Başkanı Hasan Köktaş, Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu ve Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun katıldı.


Şirketin devir işlemlerine ilişkin açıklamada bulunan Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun, “Torunlar Şirketler Grubu olarak 50 yılı aşkın süredir başta gıda olmak üzere gayrimenkul, perakende ve AVM sektörlerinde faaliyet gösteriyoruz. Grup olarak her yıl kazancımızın büyük bölümünü yatırıma dönüştürerek, faaliyet gösterdiğimiz...