24 / 05 / 2024

Tosçelik Anadolu 500de

Tosçelik Anadolu 500de

Demir-çelik devi Tosyalı Holding, 2014’te 3 milyar dolarlık ciroyu aşarken bunun en büyük kaynağı Tosçelik oldu. Grubun cirosunun 2,6 milyar TL’lik kısmım Tosçelik yaptı.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Bakan Özhaseki’den müjde! Deprem bölgesine 100 bin çelik karkas köy evi!

Kayseri’de Anadolu Mobilya Fuarı’nda konuşma yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde köy evleri modelleri üzerinde çalıştıklarını söyledi. Özhaseki, en kısa zamanda çelik karkas üzerine depreme dayanıklı evlerin yapımına başlanacağını belirtti.

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Avrupa Anadolu Demir Çelik Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Anadolu Demir Çelik Anonim Şirketi Ayhan Demirkıran tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sur Çelik Kapı ile ihtişamlı bir imparatorluğun kapıları evinizde!

Sur Çelik Kapı, Anadolu’nun 1000 yıllık geçmişinin görkemini gözler önüne serdiği ‘Selçuklu’ serisiyle evinde farklı medeniyetlerin izlerini taşımak isteyenlerin tercihi oluyor.

Tosçelik Anadolu 500’deki ikinci sırasını korudu!

Tosyalı Holding'in lokomotif şirketi Tosçelik, sektör için 2015 yılı zor geçse de Anadolu 500'de ikinciliğini korumayı başardı. Holding, devasa bir büyüklüğe ulaşan Tosçelik'i daha dinamik yönetmek için bir karar aldı.

Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmete açıldı!

Esenyurt Belediyesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında, Milli Eğitim Eski Bakanlarından Hüseyin Çelik'in isminin verildiği Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni hizmete açtı.

Faruk Çelik'ten Doğu ve Güneydoğu yatırım paketi değerlendirmesi!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu ve gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Tosçelik Anadolu 500’de ikinci sırada!

Demir-çelik devi Tosyalı Holding, 2014’te 3 milyar dolarlık ciroyu aşarken bunun en büyük kaynağı Tosçelik oldu. Grubun cirosunun 2,6 milyar TL’lik kısmım Tosçelik yaptı.

3. Köprü'de çelik tabliye montajlarının yarısı tamamlandı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsünde çelik tabliye montaj işlemlerinin yarısı bitti. Köprünün Anadolu yakasına konulacak 13'üncü tabiiye ile birlikte 59 tahliyeden 29'unun montaj ve kaynak işlemi sona erdi.

SANKO Holding, Anadolu'nun en büyük 500 şirketi araştırmasında ödül aldı!

"Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi-Anadolu Kaplanları" araştırmasının 2014 yılı sonuçlarına göre, Anadolu'nun en büyük şirketi Tosçelik oldu.Tiryaki Agro Gıda, Erbakır, Kroman Çelik ve Sarkuysan Elektrolitik Bakır takip etti.

Tosçelik, Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi arasında!

Başarıdan başarıya koşan ve Tosyalı Holding bünyesindeki Tosçelik, Ekonomist Dergisi tarafından yapılan “ Anadolu ’nun En Büyük 500 Şirketi” araştırmasında zirveye yerleşti.

Anavarza, Anadolu’nun en büyük antik kenti!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana'nın Kozan ilçesinde bulunan Anavarza Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu. Bakan Ömer Çelik, Anavarza Antik Kenti’nde yapılan son çalışmalarda Anadolu’nun en büyük antik kentlerinden birinin keşfedildiğini belirt

Tosçelik Anadolu 500de Haberi

Tosçelik Anadolu 500de

Demir-çelik devi Tosyalı Holding, 2014’te 3 milyar dolarlık ciroyu aşarken bunun en büyük kaynağı Tosçelik oldu. Grubun cirosunun 2,6 milyar TL’lik kısmım Tosçelik yaptı. Tosçelik, bu performansıyla Anadolu 500’de ikinci sırada yer aldı. Önemli yatırımları hayata geçirmeye devam eden Tosyalı Holding’in patronu Fuat Tosyalı, yeni yatırım ve satm alma planları yaptıklarım söylüyor.


Yurtiçinde ve yurtdışmda 19 fabrikası bulunan bir demir-çelik devi olan Tosyalı Holding, 2014’te 3 milyar dolarlık ciroyu aştı. Holdingin en önemli gelir kaynağı olan şirketi ise Tosçelik oldu. Grubun elde ettiği bu cironun 2,6 milyar TL’lik kısmını Tosçelik yaptı. Şirket bu performansıyla Anadolu 500’de ikinci sırada yer aldı. Bir önceki yıla göre ciroda yüzde 11 oranında gerileme yaşaması şirketi birinci sıradan ikinci sıraya düşürse de zirveden fazla da...