16 / 05 / 2024

TP-LINK internet yönlendirici

TP-LINK internet yönlendirici

TP-LINK, akıllı ev ve ofisler için yüksek hızlı iki yeni yönlendiriciyi (router) satışa sunuyor. 300Mbps kablosuz bağlantı hızına sahip yeni TL-VVR840N ve TL-VVR841ND model yönlendiriciler beyaz, şık kasaları ile göze de hitap ediyor.

GSM şirketlerinden güzel haber! Bu kişilerin hattına bedava internet yüklenecek!

GSM şirketleri tarafından vatandaşın yüzünü güldürecek haberin detayları geldi. O haber birçok vatandaşı çok mutlu edecek. Peki GSM şirketleri ne duyurdu? Kiminle anlaşma yaptılar?

Türksat Kablonet’ten yılın internet kampanyası! 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internetiniz olsun

Türksat Kablonet, yılın son tarifsiz internet kampanyasını duyurdu. Sizde 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internete sahip olabilirsiniz. İşte detaylar…

Rekor zamlar internet fiyatlarını da vurdu! TurkNet'e yüzde 45 zam geldi!

En popüler internet sağlayıcılarından biri olarak bilinen ve tek fiyat politikası izleyen TürkNet, internet fiyatlarına yüzde 45 oranında zam yaptı. Sınırsız internet sunan tarifenin fiyatı 99,90 TL'den 139,90 TL'ye yükseltildi.

Herkesin inşaat ve baraj yapmaması lazım!

Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, "Belli sektörlere girişin kısıtlanması lazım. Herkesin inşaat yapamaması, herkesin baraj yapamaması lazım." diyerek bu kısıtlamaların yönlendirici politikalar ile yapılması gerektiğini ifade etti...

Cumhurbaşkanlığı'ndan köylülere arazi desteği!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, muhtarların yerel kalkınmaya destek vermesi gerektiğini ve bu konuda yönlendirici olmaları durumunda arazi tahsis edeceklerini belirtti.

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Padar ve Seyfettin Sert  Padar ortaklığında kuruldu.

Link Bilgisayar Arnavutköy'deki tarlasını satıyor mu?

Link Bilgisayar'ın İstanbul Arnavutköy Dursunköy Mahallesi'nde bulunan 6 bin 543,68 metrekare büyüklüğe sahip "tarla" vasfındaki taşınmazının değeri 2 milyon 225 bin TL olarak belirlendi. 

Samsun'da emlak işlemleri internet üzerinden yapılabilecek!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün, tapu sahiplerinin taşınmazlarını tapu müdürlüklerine gitmeden internet üzerinden yönetebileceği sistemi hayata geçirdiği bildirildi.

Tapu işlemlerinde internet devri!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, tapu sahiplerinin taşınmazlarını tapu müdürlüklerine gitmeden internet üzerinden yönetebileceği sistemi hayata geçiriyor. Bu kapsamda, vatandaşın işinin kolaylaştırılması hedefleniyor.

Mayıs'ta kiralık daire aramaları yüzde 24 arttı!

Yazlık kiralık ev arayışı internet üzerinden kiralık daire aramalarını artırdı. Mayıs ayı verilerine göre kiralık daire aramaları Nisan ayına göre yüzde 24’lük bir yükseliş gösterdi.

TP'nin özelleştirilmesine izin çıktı!

Rekabet Kurumu, TP Petrol Dağıtım A.Ş.'nin yüzde 100 oranındaki hissesinin blok olarak satış yöntemi ile özelleştirilmesine izin verdiğini açıkladı.

TP'nin özelleştirme ihalesine en yüksek teklifi Zülfikar Holding verdi!

Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ'nin yüzde 100 hissesinin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi başladı. İhalede en yüksek teklifi, 320 milyon TL olarak açıklandı.

TP Petrol'ün özelleştirmesine 4 teklif geldi!

TP Petrol Dağıtım AŞ'nin sermayesinde bulunan yüzde 100 oranındaki hissenin özelleştirme ihalesine 4 firma ve ortak girişim grubu teklif verdi.

TP-LINK internet yönlendirici Haberi

TP-LINK internet yönlendirici

TP-LINK, akıllı ev ve ofisler için yüksek hızlı iki yeni yönlendiriciyi (router) satışa sunuyor. 300Mbps kablosuz bağlantı hızına sahip yeni TL-VVR840N ve TL-VVR841ND model yönlendiriciler beyaz, şık kasaları ile göze de hitap ediyor. Bu ürünler kolayca kurularak güvenli şekilde internet dağıtımı yapabiliyor. Çok sayıda cihazın internete bağlandığı evler ve ofisler için...