04 / 05 / 2024

TP Petrol kime satıldı

TP Petrol kime satıldı

TP Petrol Dağıtım AŞ'nin sermayesinde bulunan yüzde 100 oranındaki hissenin özelleştirme ihalesine 4 firma ve ortak girişim grubu teklif verdi.

EPDK açıkladı! Akaryakıt depolama tesislerinde tarife değişikliğine gidildi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), TP Petrol Dağıtım Anonim Şirketinin Antalya ve Kocaeli'deki depolama tesislerine ilişkin depolama tarifesi tadil edildiğini duyurdu.

TP'ye 4 petrol arama ruhsatı verildi!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TP) 4 petrol arama ruhsatı verildi.

TP'nin özelleştirilmesine izin çıktı!

Rekabet Kurumu, TP Petrol Dağıtım A.Ş.'nin yüzde 100 oranındaki hissesinin blok olarak satış yöntemi ile özelleştirilmesine izin verdiğini açıkladı.

TP'nin özelleştirme ihalesine en yüksek teklifi Zülfikar Holding verdi!

Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ'nin yüzde 100 hissesinin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi başladı. İhalede en yüksek teklifi, 320 milyon TL olarak açıklandı.

TP Petrol'ün özelleştirmesine 4 teklif geldi!

TP Petrol Dağıtım AŞ'nin sermayesinde bulunan yüzde 100 oranındaki hissenin özelleştirme ihalesine 4 firma ve ortak girişim grubu teklif verdi.

Türkiye Petrolleri satılıyor!

400'e yakın akaryakıt istasyonu bulunan Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ'nin blok satış yöntemi ile özelleştirilmesi ihalesinde son teklifler geçtiğimiz cuma günü alındı. TP için, biri ortak girişim grubu toplam 4 firma teklif verdi.

ÖİB gayrimenkul satışlarına önem verecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, gayrimenkul satışlarına ağırlık vereceğini açıkladı. ÖİB önümüzdeki günlerde enerji sektörü, TP Petrol Dağıtım ve şans oyunları lisansı özelleştirmelerini de gerçekleştireceğini belirtti.

Türkiye Petrolleri özelleştirme ihalesi 30 Eylül'de!

Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ'nin blok satış yöntemi ile özelleştirilmesinde son teklifler 30 Eylül 2016 tarihinde alınacak.

Taner Yıldız: Kuzey Irak petrolünün sevkiyatı başladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, " Ceyhan'da bekleyen Kuzey Irak petrolünün uluslararası piyasaya sevkiyatı başladı. 1 milyon varil petrolün yüklemesi devam ediyor" dedi...

Ham petrol ithalatı 2013 yılında yüzde 4,8 azaldı!

Ham petrol ithalatı 2013'te önceki yıla göre yüzde 4,8 azaldı, ithalat miktarı 18,55 milyon ton oldu. 013 yılında rafinerici lisansı sahipleri tarafından temin edilen ham petrolün yaklaşık yüzde 11’lik kısmı yerli üretimden karşılandı...

Emlak vergisi kime ödenir?

Yılda iki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisi ödenmezse ödemenin geciktiği her ay için yüzde 1.40 oranında “emlak vergisi gecikme faizi” alınıyor. Peki, emlak vergisi kime ödenir?

Kat malikleri kurulu kararının iptali davası kime karşı açılır?

Kat malikleri kurulunda alınan bir kararın iptali için Sulh Hukuk Mahkemelerinde dava açılabiliyor. Peki kat malikleri kurulu kararının iptali davası kime karşı açılır? İşte yargıtay kararı esasları..

Turcas Petrol, SOCAR'daki hisselerini Rafineri Holding'e sattı!

Turcas Petrol A.Ş. ve bağlı ortaklığı Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş. (Turcas Grubu), SOCAR Turkey Yatırım A.Ş.'nde sahip olduğu yüzde 18,5 oranındaki hisselerini Rafineri Holding A.Ş.'ye 59,3 milyon dolara sattı...

TP Petrol kime satıldı Haberi

TP Petrol kime satıldı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı internet sitesinde yer alan duyuruya göre, söz konusu ihale için Zülfikarlar Holding AŞ, Siyah Kalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Termopet-Net-Cemil Direkci Ortak Girişim Grubu ve SBK Holding AŞ teklif sundu.


TP Petrol Dağıtım AŞ, akaryakıt dağıtım sektöründe yüzde 4,4 pazar payı ile altıncı sırada yer alıyor. 400'e yaklaşan bayisi olan şirket, stratejik lokasyonlarda 7 akaryakıt depolama tesisi, 333 bin metreküp akaryakıt depolama kapasitesi, 2 LPG dolum tesisine sahip...