07 / 05 / 2024

Trabzon Ağaçbaşı Turbalığı Doğal Sit Alanı

Trabzon Ağaçbaşı Turbalığı Doğal Sit Alanı

Trabzon Ağaçbaşı Turbalığı Doğal Sit Alanı kapsamına giren alan kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Trabzon'a deprem uyarısı: Erzincan depremi Trabzon'u da yıkar!

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Erzincan'da olabilecek bir depremin Trabzon'u da yıkacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

'Hemen hazırlığa başlayın' diyen Altın Dehası İslam Memiş tarih verdi! Gram altın tam da bu kadar olacak

Altın fiyatları rekordan rekora koşuyor. Gram altın bin 243 TL ile en yüksek seviyeyi test etti. Altın dehası İslam Memiş'ten 'Hemen hazırlığa başlayın' uyarısı geldi. Gram altın tam da bu kadar olacak!

TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? Konut ihalesi ne zaman yapılacak?

TOKİ, Gaziosmanpaşa konutların satışı hakkında sorular sorulmaya başlandı. Peki TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? İşte detaylar!

Erden Timur: Galatasaray'a bağış yoluyla 12-13 milyon dolarlık gayrimenkul verdim, hepsi satıldı!

Erden Timur, Galatasaray'a bağış yoluyla verilen gayrimenkullerle ilgili konuştu ve son durumu açıkladı. İşte Erden Timur'un o açıklamaları...

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Trabzon'a 327 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'da 327 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman? İşte TOKİ Çaykara projesi detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trabzon'a 931 yeni konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'a 931 yeni konut müjdesi verdi.

Kripto para madenciliğindeki kısıtlamaları enerjide dışa bağımlılık tetikliyor!

Enerjide dışa bağımlılığın kripto para madenciliğindeki kısıtlamaları tetiklerken, tasarruf sahiplerinin de tasarruflarını kripto borsaları üzerinden yurt dışına çıkarmasına neden olduğu belirtildi.

Bakanlığa bağlı müze ve ören yeri sayısı mecliste!

2021 yılı itibarıyla Bakanlığa bağlı müze ve ören yeri sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Ağaçbaşı Turbalığı Doğal Sit Alanı Haberi

Trabzon Ağaçbaşı Turbalığı Doğal Sit Alanı

Trabzon İli, Köprübaşı İlçesi sınırları içerisinde bulunan Trabzon Ağaçbaşı Turbalığı Doğal Sit Alanı kapsamına giren alanın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesi hakkında karar Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Karar Sayısı: 1158
Trabzon İli, Köprübaşı İlçesi sınırları içerisinde bulunan Trabzon Ağaçbaşı Turbalığı Doğal Sit Alanı kapsamına giren ve ekli harita ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine, 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi 109 uncu maddesi gereğince karar...