28 / 04 / 2024

Trabzon Araklı kentsel dönüşüm çalışmaları son durum

Trabzon Araklı kentsel dönüşüm çalışmaları son durum

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Başdanışmanı Oktay Saral, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'yi makamında ziyaret etti. Çebi, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin verdiği desteklerle ilçemizi geliştirmeye devam ediyoruz" dedi.

İki ildeki 29 adet arsa ile 3 adet iş yeri 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Şanlıurfa Halfeti'de ve Trabzon Araklı'da yer alan 32 adet gayrimenkul satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın düğmeye bastı! Trabzon'a 2 günde 2'nci maden ocağı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da ikinci yeni maden ocağı için harekete geçti. İşte detaylar...

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

TOKİ Trabzon Araklı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Araklı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Araklı 2022 sosyal konut projesi...

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

TOKİ Trabzon Araklı 3. Etap Konutları Ocak 2022'de teslim edilecek!

2020 senesinde Trabzon Araklı ilçesi Özgen mahallesinde inşaatına başlanan 278 konut ve 1 adet ticaret merkezi projesinin yapımı tamamlandı.

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar kentsel döbüşüm projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Trabzon Araklı kentsel dönüşüm çalışmaları son durum Haberi

Trabzon Araklı kentsel dönüşüm çalışmaları son durum

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Başdanışmanı Oktay Saral, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'yi makamında ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Oktay Saral'a Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Araklı Belediye Meclis üyeleri Ekrem Reis, Selahattin Karabela, Mustafa Kahraman, Mustafa Akgün, Kemal Danışmaz, AK Parti İl Başkan Yardmıcısı Fahri Coşkun ve Araklı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu eşlik etti.


Saral'a görevinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Çebi. ilçeye verilen destek için de teşekkür etti. İlçede hayata geçimeyi planladıkları projeler hakkında Saral'a bilgi veren Çebi, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin verdiği desteklerle ilçemizi geliştirmeye devam ediyoruz" dedi. 


KENTSEL DÖNÜŞÜMLE İLGİLENİYOR 


Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral ise, "Trabzon'un ikinci büyük ilçesi olan Araklı, bizim gurur ilçemizdir. Belediye Başkanımız Recep Çebi bu zamana kadar Araklı için güzel hizmetler yapmıştır ve...