05 / 05 / 2024

Trabzon Araklı köyleri

Trabzon Araklı köyleri

TRABZON'UN Araklı İlçe Belediye Başkanı Recep Cebi, Araklı'daki binaların 50-60 vatlık binalar olduğunu, depreme dayanıklı binaların yapılmasının zorunluluk olduğunu belirterek daha iyi bir Araklı için kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın düğmeye bastı! Trabzon'a 2 günde 2'nci maden ocağı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da ikinci yeni maden ocağı için harekete geçti. İşte detaylar...

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

Kahramanmaraş merkezli depremler köyleri nasıl etkiledi? Köylerin ihtiyaçları ve beklentileri neler?

Deprem felaketlerinin ilk etapta arama-kurtarma ekipleri şehirlere ve ilçelere koşarken, kırsal bölgeler en son ulaşılan yerler arasındaydı. Köy Okulları Değişim Ağı KODA da bölge insanları ile yaptıkları görüşmelerden yola çıkarak köylerde yaşayanların ihtiyaçlarını ve beklentilerini tespit etti.

TOKİ Trabzon Araklı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Araklı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Araklı 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon Araklı 3. Etap Konutları Ocak 2022'de teslim edilecek!

2020 senesinde Trabzon Araklı ilçesi Özgen mahallesinde inşaatına başlanan 278 konut ve 1 adet ticaret merkezi projesinin yapımı tamamlandı.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

Nef Vakfı, yanan köyleri yeniden inşa edecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yasemin Salih, bugünkü köşesinde afet bölgesinde yaraların sarılması için yapılacakları kaleme aldı.

Trabzon Araklı'da afetzedeler için 278 konut inşa ediliyor!

Trabzon Araklı'da sel felaketi nedeniyle evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen konutları Ekim ayında hak sahiplerine teslim edilecek. 

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Trabzon Araklı köyleri Haberi

Trabzon Araklı köyleri

TRABZON'UN Araklı İlçe Belediye Başkanı Recep Cebi, Araklı'daki binaların 50-60 vatlık binalar olduğunu, depreme dayanıklı binaların yapılmasının  zorunluluk olduğunu belirterek gelecek nesillere daha iyi bir Araklı bırakmak için kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulduğunu söyledi. 



Cebi, "Kentsel dönüşümün biz çok faydalı olduğuna inanıyoruz. Neticede binalarımız 50-60 yıllık binalar ve depreme sıfır dayanıklı binalar olduğunu biliyoruz.


Onların bu şekilde çocuk parklarıyla. imarıyla, araç parklarıvla. yaşam alanlarıyla, yeni caddeleriyle gelecek nesillere daha iyi bir Araklı bırakmak için kentsel donusum cok iyi bir projedir. Araklı da kentsel dönüşümün olmazsa olmaz olduğuna inanan bir belediyeyiz.


Araklı'yı güzelleştirmek için bir yerden çalışmaya başlamamız lazım. Çalışmamız neticesinde bizler bunu büvükşehire devrettik. sağolsun buyuksehir de bu çalışmayı başlattı zaten. Araklı'nın kentsel dönüşümünü tamamıyla Trabzon Buyuksehir Belediyesi takip ediyor. Kentsel dönüşüme Yolgören...