07 / 05 / 2024

Trabzon Araklıda toki bilgilendirme

Trabzon Araklıda toki bilgilendirme

Trabzon Araklı'da bulunan TOKİ 1. Etap Toplu Konutları Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Araklı Belediyesi Meclis Salonunda toplantı gerçekleştirildi. TOKİ'de geçtiğimiz günlerde yaşanan sorunlar masaya yatırıldı.

İki ildeki 29 adet arsa ile 3 adet iş yeri 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Şanlıurfa Halfeti'de ve Trabzon Araklı'da yer alan 32 adet gayrimenkul satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Trabzon'a deprem uyarısı: Erzincan depremi Trabzon'u da yıkar!

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Erzincan'da olabilecek bir depremin Trabzon'u da yıkacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın düğmeye bastı! Trabzon'a 2 günde 2'nci maden ocağı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da ikinci yeni maden ocağı için harekete geçti. İşte detaylar...

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Trabzon Büyükşehir 3 arsa satacak! Trabzon'da arsa arayanlar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak! İhalesi 27 Nisan'da!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Nisan 2023 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Trabzon Araklı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Araklı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Araklı 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon'da 84 bin lira peşinatla ev satıyor! Başvurular o tarihte başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Çaykara'da yer alan 2 adet konutu satışa çıkardı. İşte detaylar...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılara Ortahisar'da arsa fırsatı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Trabzon Ortahisar'a 327 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 327 adet konut ve 4 adet dükkan hayata geçirecek.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

TOKİ Trabzon Ortahisar'daki iş yerlerini satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan 3 adet iş yerini bugün itibariyle satışa çıkardı.

Trabzon Araklıda toki bilgilendirme Haberi

Trabzon Araklıda toki bilgilendirme

Trabzon Araklı'da bulunan TOKİ 1. Etap Toplu Konutları Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Araklı Belediyesi Meclis Salonunda toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Belediye Encümenlerinden Mustafa Akgün, Selahattin Karabela ve belediye teknik elemanları katıldı. TOKİ'de geçtiğimiz günlerde yaşanan sorunlar Belediye Başkanı Recep Çebi'nin girişimleri ve TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın destekleri sonucu çözüm bulmuştu. Site sakinlerinin problemlerinin çözülmesi adına ilgi ve alakasını kesmeyen Başkan Çebi problemlerin çözümünün gerçekleşeceğini vurguladı.



Trabzon Kuzey...