19 / 05 / 2024

Trabzon Belediyesi park çalışmaları

Trabzon Belediyesi park çalışmaları

Trabzon Belediyesi şehir genelinde yaptığı parla ve çocuk oyun alanları ile vatandaşlara rahat ve ferah ortamlarda dinlenme imkânı sunuyor. Belediye 2009 yılından bugüne kadar 22 adet park ve dinlenme alanı yaparak kente kazandıran.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Trabzon 'Tema Park' ile yeni cazibe merkezine kavuşacak!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada Trabzon'da "Tema Park" kurulması çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Trabzon'da otopark inşaatı için ihale düzenlenecek! 

Trabzon Botanik Parkın açılmasının ardından bölgede trafik yoğunluğu da arttı. Çok fazla şikayet gelmesi üzerine Köseoğlu Caddesine otopark yaptırmak için harekete geçti.

Trabzon'da 2 bin 300 kişilik yurt binaları açılacak!

Trabzon Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl içinde Beşikdüzü'nde 500 kapasiteli, bir kaç yıl içinde de merkezde ve Arsin'de toplamda 2 bin 300 kişilik yurt binaları açacaklarını söyledi.

Trabzon Meydan Park 3. Etap 'ın ihalesi 12 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan Park 3. Etap 'ın ihalesini 12 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Trabzon Botanik Park yarın açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Trabzon Botanik Park yarın açılıyor.

Trabzon Fatih Parkı yeniden düzenlenecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı'nın üçüncü etabına en kısa zamanda başlayacağını açıkladı. 

Trabzon Botanik Park 9 Temmuz'da görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik’i, 9 Temmuz Pazartesi günü görücüye çıkartıyor.

Trabzon Botanik Park görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik Park projesi görücüye çıkıyor.

Trabzon Belediyesi park çalışmaları Haberi

Trabzon Belediyesi park çalışmaları

2009 yılından bugüne kadar 22 adet park ve dinlenme alanı yaparak kente kazandıran Belediye imar planında park ve yeşil alan olarak ayrılan yerlerde park yapımını sürdürüyor. Üniversite Mahallesi'nde 5 bin 600 metre kare alanda yapımı devam eden spor temalı parkın yanında yine aynı mahallede Barışçı Sokak'ta yeni parkın yapımı hızla devam ediyor. Spor Temalı Park'ın içerisinde çocuk oyun alanı, koşu pisti, spor alanları, kapalı otopark, kapalı spor salonu (kapalı spor salonunun içerisinde iki adet jimnastik salonu ve bir adet squash solunu) piknik alanı ve kafeterya bulunuyor. Üniversite Mahallesi Barışçı Sokak'ta 2 bin 700 m2 alan üzerinde yapılan parkta ise dinlenme alanları oyun grupları ve yeşil alanlar bulunuyor. Öte yandan 2009 yılından itibaren yeniden yapılan semt ve çocuk parkı sayısı...