19 / 05 / 2024

trabzon belediyesi trabzon botanik parkı

trabzon belediyesi trabzon botanik parkı

Botanik Park, Trabzon'u bir Trabzon daha yapacak Trabzon'un marka değerini artıracak Trabzon Botanik'in yapımına başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Botaniği bölgenin, ülkenin hatta dünya turizminin hizmetine sunacağız" dedi.

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi arsa satacak! İhale tarihi 2 Kasım!

Trabzon iline bağlı Ortahisar Belediyesi 1.097 metrekarelik bir arsayı satışa çıkaracağını açıkladı. İhale tarihi 2 Kasım olarak belirlenirken, muhammen ve geçici teminat bedelleri de belli oldu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin imar planları sil baştan!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve mecliste onaylanan imar planları TMMOB ŞPO Trabzon Şubesinin itirazı üzerine iptal edildi. TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Gülcemal açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçirilen Gülcemal projesiyle ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

Trabzon Akçaabat Belediyesi'nden AFAD için arazi bağışı!

Trabzon Akçaabat Belediyesi, İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi yapılması için 9 dönüm araziyi hazineye devretti. Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Trabzon Tabakhane Kentsel Dönüşüm'de 523 bina yıkıldı!

Toplu Konut İdaresi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmekte olan Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde kamulaştırma işlemleri tamamlanan binaların yıkımı sürüyor.

Trabzon Büyükşehir 2017 bütçesinde aslan payı raylı sistemin!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin 2017 yılı bütçeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin bugünkü oturumunda görüşülerek karara bağlandı.

Trabzon'a Akvaryum Tünel geliyor!

Trabzon'un Ortahisar Belediyesi, kentin doğal güzelliğini turizm potansiyeliyle birleştirmeyi amaçlayan güzel bir proje başlattı. Proje, tarihi Zagnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılacak 'Tünel Akvaryum' olarak tasarlandı.

Trabzon Kıratlı'nın yolları yenilendi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki mahalle yollarında betonlama çalışmalarına süratle devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Yomra ilçesinin Kıratlı Mahallesi yolunda betonlama çalışması gerçekleştirildi.

Trabzon Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılmakta olan Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

Trabzon Şalpazarı’nda asfalt seferberliği!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Şalpazarı ilçesinin beş ayrı mahallesinde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Trabzon Akçaköy'ün yolları asfaltlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri Akçaabat ilçesinin Akçaköy Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarını sürdürdü. Mahallede yaklaşık 2,5 kilometrelik yol Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı...

Trabzon Sarıtaş’ta asfalt sevinci!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Akçaabat ilçesinin Sarıtaş ve Yaylacık mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

trabzon belediyesi trabzon botanik parkı Haberi

trabzon belediyesi trabzon botanik parkı

Botanik Park, Trabzon'u bir Trabzon daha yapacak Trabzon'un marka değerini artıracak Trabzon Botanik'in yapımına başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Botaniği bölgenin, ülkenin hatta dünya turizminin hizmetine sunacağız" dedi. 


BOTANİK 103 DÖNÜM ALANDA OLACAK


Trabzon, özlemle beklediği botanik parkına nihayet kavuşuyor. Kentin marka değerine büyük katkı sağlayacak botanik park 103 dönüm alana kurulacak. îhale sürecinden sonra yüklenici firmaya yer teslimi yapılırken 2017 yılının ikinci yarısında tamamlanması planlanan botanik park yaklaşık 8 milyon liraya mal olacak. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu daha önce askeri amaçlı kullanılan Çamoba bölgesindeki arazinin kendilerine tahsis edilmesinden sonra çalışmalara başladıklarını söyledi. Botanik Park'ın şehrin hayat standardının gelişmesine katkı sağlayacağını vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Söz konusu alanı Trabzon'un, bölgenin, ülkenin ve hatta dünya turizminin hizmetine sunacağız. Çamoba'daki o alan şehir...