14 / 05 / 2024

Trabzon Ekopark açılış

Trabzon Ekopark açılış

Trabzon'da Beşirli Mahallesi sahilinde yapımı devam eden "Ekopark", 20 Ağustos'ta vatandaşların hizmetine sunulacak.

Trabzon Ayasofya Camisi bugün açılıyor!

Trabzon'da bulunan Ayasofya Cami'sinin restorasyonunda sona gelindi. Ayasofya Camisi'nin açılışı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans katılımıyla yapılacak...

Trabzon'daki Ayasofya Camisi salı günü açılıyor!  

Ayasofya Camii’nin ibadete açılmasından sonra Trabzon’da, 7 yıl önce müzeden camiye dönüştürülerek restorasyonuna başlanan Ayasofya-i Sağir Cami-i Şerifi de salı günü açılıyor. Trabzon’daki Ayasofya, 1964’te camiden müzeye çevrilmişti.

Dortmund Trabzon Meydanı açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Almanya'nın Dortmund kentindeki Trabzon Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Trabzon Botanik Park yarın açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Trabzon Botanik Park yarın açılıyor.

Trabzon Şehir Müzesi yarın açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Oltan Vakfı tarafından Trabzon’a kazandırılan Şehir Müzesi, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümünde hizmete açılıyor.

Trabzon Şehir Müzesi Aralık'ta açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım ve iç dizayn çalışmaları büyük oranda tamamlanan ve önümüzdeki ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilecek olan Trabzon Şehir Müzesinde incelemeler bulundu.

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün açılıyor!

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün hizmete açılacak. 149 odalı ve 240 yatak kapasiteli otelin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katılacak.

Seramiksan showroomu Trabzon'da açıldı!

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden Seramiksan showroomlarına Trabzon Seramik Dünyası da eklendi. Seramiksan showroomu Trabzon Seramik Dünyası’nın açılışı 9 Nisan’da gerçekleşti.

Trabzon Akyazı Stadı'nın açılış tarihi değişti!

Daha önce 2015-16 futbol sezonunun açılışına yetişeceği açıklanan, ardından sezonun ikinci yarısı için söz verilen Trabzonspor'un yeni stadının açılış tarihi bir kez daha ertelendi.

Rize ve Trabzon'da toplu açılış töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize ve Trabzon’da toplu açılış törenlerine katıldı. Rize'de 122 milyon lira yatırımlı 26 eser ve hizmetin, Trabzon'da 153 milyon lira yatırımlı 24 eser ve hizmetin açılışı yapıldı.

Trabzon turizm sezonu Arsin'de açılıyor!

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak ’39. Turizm Haftası’ etkinlikleri Arsin ilçesindeki kutlama programıyla başlayacak.Şen, yarın saat 14.00’da Arsin Sahil Parkı’nda turizm sezonu için açılış töreni ve kokteyl düzenleyeceklerini ifade etti.

Sümela Manastırı'nın gizli odaları halka açılıyor!

Dünyanın sayılı inanç ve doğa turizm merkezlerinden biri olan Trabzon’daki Sümela Manastırı'nın gizli odaları artık halka açılıyor. Manastırın misafirhane bölümü restorasyon sonrası halka açılacak..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'da 17 tesisin açılışını yaptı!

Trabzon’ u ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Meydanı’ nda gerçekleştirilen toplu açılış töreninde halka hitap etti. Erdoğan, 53 milyonluk 17 tesisin açılışını gerçekleştirdi...

Trabzon Ekopark açılış Haberi

Trabzon Ekopark açılış

Trabzon'da yaklaşık 1,4 milyon liraya inşa edilen "Ekopark", 20 Ağustos'ta vatandaşların hizmetine sunulacak.


Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Beşirli Mahallesi sahilinde yapımı devam eden Ekopark'ta incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.


Atıl durumdaki alanı herkesin istifade edebileceği Ekopark'a dönüştürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Genç, çalışmalarda son aşamaya gelindiğini ifade etti.


Genç, Ekopark'ın, Ortahisar'ın güzel doğasına güzellik katacak örnek bir proje olduğunu vurgulayarak, "Sahildeki parkımız herkesin keyif alacağı, hoşça vakit geçireceği güzel bir yer haline geldi. Çocukların oynayabileceği, doğayı ve çevreyi daha iyi tanıyabileceği, büyüklerin yürüyüş ve spor yapabileceği çok güzel bir mekan oldu. Ortahisar yeni bir gezinti ve dinlenme alanına daha sahip oldu. Bundan dolayı çok gururluyuz." dedi.


Şehirdeki yeşil alan miktarını bir metrekare dahi olsa artırmanın gayreti içinde olduklarını aktaran Genç,...