04 / 05 / 2024

trabzon forum avm

trabzon forum avm

Çanakkale Forum AVM'ye atanan Trabzon Forum AVM Müdürü Erdinç Bulut'un yerine Kayseri AVM Müdürü Gamze Ergel atanırken, Bulut ve Ergel, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu'na ziyarette bulundular.

Cafe Caribou, 20. şubesini Trabzon Forum AVM'de açtı!

Kuveytli El Sayer ile Yıldız Holding ortaklığındaki Cafe Caribou, 20. şubesini Trabzon Forum AVM'de açtı...

Forum Trabzon AVM'ye izin çıktı: Avrupakent GYO'dan son dakika açıklaması! 

Avrupakent GYO, Forum Trabzon AVM için iskanın alındığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ünlü AVM'nin inşaatının mahkeme kararına rağmen devam etmesi vatandaşları isyan ettirdi!

11 Aralık 2023 tarihinde Trabzon İdare Mahkemesi tarafından inşaat ruhsatı iptal edilen Trabzon Forum Alışveriş Merkezi ek binasında ruhsatsız çalışmaların devam etmesi tepki çekti. Söz konusu inşaatı belediye de engelleyemedi. Yaşanan duruma vatandaşlar adeta isyan etti.

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracısının dükkanını yağmalattı! 2 milyonluk yatırım ortadan kayboldu!

Kiracı ve konut ve iş yeri sahipleri arasındaki kriz devam ediyor.Trabzon Forum'da kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracının dükkanı yağmalandı. 

8-9 Eylül 2022 tarihinde alışveriş yap, hediye 250 TL’ye kadar yüklü Trabzon Forum Param Kart kazan

Okullar açılırken anne ve babaları da alışveriş telaşı sardı. İşte firmalar da ardı ardına velilere yönelik okula dönüş kampanyalarını açıklamaya başladı. Okul dönüşü velilere destek olmayan firmalardan biri de Trabzon’un yeni yaşam merkezi Forum Trabzon.

İBB Ek Hizmet Binası'nın planları iptal mi edildi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy ilçesindeki Marmara Forum AVM’nin kaçak olan otopark ve ofis binalarını 2008 ve 2011 yıllarında iki defa mühürledi ve  ruhsatların iptali için dava açtı. Bu davada son durum ne? İşte ayrıntılar...

Marmara Forum AVM plansız mı kaldı?

Bakırköy'de yer alan Marmara Forum AVM’nin imar planları; istinaf mahkemesi tarafından şehircilik ilkelerine aykırı olduğu gerekçesi ile iptal edildi. İmar planı değişikliği yaparak kaçak bölümlere af getirmesi karşılığında İBB’ye verilen ve bugün ek hizmet binası olarak kullanılan yapı da plansız k

BEYMEN Club Mersin Forum AVM açıldı!

BEYMEN Club, 4 Mayıs 2019, Cumartesi günü yeni mağazası BEYMEN Club Mersin Forum AVM’yi hizmete sundu.

Forum Bornova AVM mahkemelik oldu!

İzmir'de yurt yapılmak üzere Ege Üniversitesi’nce kamulaştırılan araziye inşa edilen Forum Bornova AVM mahkemelik oldu.

İBB'nin yeni hizmet binası Marmara Forum'da!

İBB, Merter'de bulunan ek hizmet binasını Marmara Forum'un E-5 tarafında kalan bloğuna taşıdı. AVM'nin ön tarafında hizmet binası için otopark inşaatı başladı.

Tem Point Sultangazi 2019'da tamamlanacak!

Sultangazi'de 2007 yılından bu yana yapılması planlanan Forum AVM projesinde çivi bile çakılmayınca GÜL Proje ve Nata Holding kolları sıvası. İki firma bölgede Tem Point projesini inşa ediyor.

Trabzon Beşikdüzü'ne 100 milyon dolarlık mega proje!

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Bıçakoğlu, ilçeye 100 milyon dolar değerinde 600 odalı otel, AVM ve rezidans projesinin müjdesini verdi.

Adana Forum AVM'nin imar düzenlemesi iptal edildi!

Adana Büyükşehir Belediyesi yılan hikayesine dönen Forum AVM'yle ilgili imar düzenlemesini İçişleri Bakanlığının soruşturma açılması izni vermesi üzerine iptal etti. Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri soruşturma geçirmemek için son imar düzenlemesini iptal etti.

trabzon forum avm Haberi

trabzon forum avm

Trabzon Forum Alışveriş Merkezi'ni yılda 12 milyon kişinin ziyaret ettiği ve bu ziyaretçilerin de yüzde 60'a yakınının şehir dışından geldiği belirtildi. TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Forum'un bölgenin ilk AVM'si olduğunu belirterek bu sektörde ki gelişmelerin bölge firmalarını da rekabete sürükleyerek geliştirdiğini dile getirdi. AVM'lerde faaliyet gösteren yerel firmaların . 

daha da artmasını dileyen Hacısalihoğlu, gerek ziyaretçi gerekse istihdam açısından artış sağlanmasının önemli olduğunu kaydetti. 


TRABZON FORUM BİN 500 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANIYOR 

Trabzon Forum AVM Müdürü Erdinç Bulut, yaklaşık 50 bin metre kare alanda kurulan AVM'nin bölgede olumlu yansımalar sağladığını söyledi. Alışverişin yanı sıra sosyal ve kültürel katkıları olan Forum AVM'nin bin 500 kişiye istihdam sağladığını vurgulayan Bulut, AVM içerisinde faaliyet gösteren işletmelerin önemli bir oranda yerel firmalardan oluştuğunu bunun yanı sıra...