27 / 04 / 2024

Trabzon güzelyalı arsa ihalesi

Trabzon güzelyalı arsa ihalesi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Güzelyalı'daki arsasını ihale ile satıyor. İhale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Trabzon Büyükşehir'den 18.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Arsin İlçesi'ne bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 5 Aralık'ta gerçekleşecek..

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 

Konut satışları düştü! Gayrimenkulün yeni gözdesi arsa ve tarla oldu!

Değişen talepler, yükselen fiyatlar, kredi olanaklarının sınırlı olması gayrimenkul piyasasında dengeleri değiştirdi. Toplam satış içinde uzun seneler boyunca lider konumda olan konut, yerini arsa-tarlaya kaptırdı. İşte detaylar...

Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin 18 ay vade fırsatı!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin ödemelerde 18 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Güzelyalı Konakları ne kadar? İşte Güzelyalı Konakları 5 Ekim 2023 fiyat listesi.

Güzelyalı Konakları satışta! Yeni proje!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları satışa çıktı. İşte Güzelyalı Konakları ile ilgili detaylar...

Altın, dolar, euro, konut değil... Yatırımcılar oraya koştu!

Konut fiyatlarındaki artış ve altın-döviz piyasasındaki dalgalanma nedeniyle yatırımcıların yeni gözdesi arsa ve tarla oldu.

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

Pendik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Çınardere, Yayalar, Velibaba, Ertuğrul Gazi, Ankara Caddesi, Yenişehir, Çamlık, Güzelyalı, Şeyhli, D-100 Karayolu, Kurtköy 3961 ada, 41 parsel ve Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı as

Pendik Esenyalı ve Güzelyalı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Esenyalı, Güzelyalı Bölgesi İmar Planları İmar Hakkı Transferi Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasına hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 25 Nisan tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. Hangi firmalardan teklif geldi? 

Etap Altınel Hotel Çanakkale 61 milyon TL'ye satılıyor! İhalesi 26 Ocak'ta!

Çanakkale Güzelyalı'da denize sıfır konumda bulunan Etap Altınel Hotel, satılıyor. İhale tarihi ve muhammen bedeli resmen açıklandı. İşte ayrıntılar...

Trabzon güzelyalı arsa ihalesi Haberi

Trabzon güzelyalı arsa ihalesi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Güzelyalı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan arsa ihale ile satılıyor. Toplam muhammen bedeli 18 milyon 822 bin 915 TL olarak belirlenen arsa için ihale 13 Şubat'ta yapılacak.


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

İlimiz Arsin İlçesi, Güzelyalı Mahallesi, tapunun 147 ada 3 nolu parselde kayıtlı 25.097,22 metrekarlik taşınmaz 2886 Sayılı DİK’nun 36. maddesi uyarınca kapalı teklif usulü ile ihale edilerek satılacaktır.

Taşınmazın ihalesine teklif verecekler; İhale zarflarını, şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte satış şartnamesinde belirtilen maddelere uygun olacak şekilde hazırlayarak, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına saat 12:00 kadar, sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfın üzerine Komisyon Başkanlığının adresi (Yazı İşleri ve...