04 / 05 / 2024

Trabzon Havaalanı kapalı mı

Trabzon Havaalanı kapalı mı

Türkiye’nin hava trafiği yönünden en önemli havaalanları arasında gösterilen ve yılda 29 binin üzerinde uçağın iniş kalkış yaptığı Trabzon Havalimanı, pist bakımı sebebiyle yaklaşık 1 ay süreyle uçuşa kapatıldı.

Trabzon Havaalanı pisti onarıma alındı!

Türkiye’nin hava trafiği yönünden en önemli havaalanları arasında gösterilen ve yılda 29 binin üzerinde uçağın iniş kalkış yaptığı Trabzon Havalimanı, pist bakımı sebebiyle yaklaşık 1 ay süreyle uçuşa kapatıldı.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Trabzon’da yapımına başlanan İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 7 bin 379 metrekare kapalı alana sahip merkezin kısa sürede açılması planlanıyor.

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatı meclis gündeminde!

Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen sorularını Bakan Ahmet Arslan'a sordu..

Polimeks'ten Türkmenistan'a havaalanı ve kompleks projesi!

Türkmenistan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek Asya Kapalı Salon Dövüş Sanatları Oyunları'na Türk müteahhitlik firması Polimeks adını yazdırdı. Türkiye’nin birinci inşaat şirketi olan Polimeks, hem Aşkabat Havaalanı hem de Olimpiyat kompleksine imza attı.

TOKİ Trabzon Ayasofya Camii'nde çalışmalara başladı!

TOKİ tarafından bir müteahhide yaptırılan Trabzon Ayasofya Camii'nde çalışmalara başlandı. Proje kapsamında otopark ve kapalı çarşının üzeri 3. defa sökülüp yapılıyor.

Trabzon'da sağlık külliyesi kurulacak!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Trabzon’da referandum öncesi mesajlar verdi. Akdağ "Trabzon'da 350 bin metre kare kapalı alan olan bir külliye yapacağız. Ve orada yok yok olacak "dedi.

THK'dan Trabzon'da satılık işhanı binası!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Trabzon ortahisar'da bulunan işhanını satışa çıkardı. İşhanı binasının ihalesi 14 Kasım 2016 Pazartesi günü saat: 14.00’da kapalı teklif açık arttırma usulüyle ihale edilecekt.

Trabzon Beşikdüzü teleferik projesinde son durum!

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Beşikdüzü ilçe merkezinde yapımına başlanan teleferik projesini ve Beşikdüzü Kapalı Cezaevi inşaatını gezerek inşaatların son durumu hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Trabzon Maçka'ya ikinci spor salonu müjdesi!

Trabzon'un Maçka ilçesinde 2 milyon 518 bin TL'lik proje bedelli ikinci kapalı spor salonunun yapımına başlanıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sürmene'yi yeniliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 1 ay önce şiddetli yağış nedeniyle heyelan olaylarının yaşandığı Sürmene’de, trafiğe kapalı ve tehlikeli arz eden noktalardaki sorunları ortadan kaldırmak için inşaat çalışmalarına başladı.

Sürmene City Trabzon satış ofisi!

Sürmene City Trabzon projesinde toplam 110 daire bulunuyor. Projede kapalı ve açık otopark, süs havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları bulunuyor. Sürmene City Trabzon satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Trabzon Altunkaynak Vakfıkebir iletişim bilgileri!

Altunkaynak İnşaat imzasıyla yükselen Trabzon Altunkaynak Vakfıkebir projesinde sauna, kapalı otopark, spor salonları, çocuk parkı, kamelya ve yürüyüş yolları bulunuyor. Trabzon Altunkaynak Vakfıkebir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor

Sümela Manastırı'nın kapalı odaları ziyarete açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Trabzon'daki Karadağ'ın eteğinde kayalar oyularak inşa edilen ve her yıl yaklaşık 700 bin yerli-yabancı turistin ziyaret ettiği manastırın halka kapalı olan odalarını ziyarete açma kararı aldı.

Trabzon Havaalanı kapalı mı Haberi

Trabzon Havaalanı kapalı mı

Türkiye'nin hava trafiği yönünden en önemli havalimanları arasında bulunan, Karadeniz kıyısındaki Trabzon Havalimanı pisti bakıma alındı. Milliyet'te yer alan habere göre, yaklaşık olarak 1 ay sürmesi beklenen bakım çalışmalarında pistte meydana gelen eğimler giderilecek. Havalimanı pistinde daha öncede 400’üncü metrede yaklaşık 30 metre karelik alanda eğim meydana gelmişti. Uçakların iniş kalkış güvenliğini tehlikeye sokabileceği öngörülen eğimin ortadan kaldırılması amacıyla havalimanı pisti kısa süreli olarak bakıma alınmıştı.

UÇAK PİSTTEN ÇIKMIŞTI

Ankara- Trabzon seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait PC 8622 sefer sayılı ‘Zeynep’ isimli Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı, 14 Ocak 2018'de Trabzon Havalimanı'na iniş yaptığı sırada kontrolden çıkmış ve pistin kuzey yönünde deniz tarafına yönelmişti. İniş takımları, balçığa dönüşen toprağa saplanan uçak, ancak denize 25 metre kala durabilmişti. 162 yolcu ve 6 mürettebat uçaktan tahliye...