05 / 05 / 2024

Trabzon Havalimanı uçuş

Trabzon Havalimanı uçuş

Kısa süreliğine bakıma alınan Trabzon Havalimanı yeniden faaliyete geçti. Trabzon Havalimanı tamamlanan pist bakımı ile bugün saat 06.00’da yeniden uçuşlara açıldı.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Trabzon'a deprem uyarısı: Erzincan depremi Trabzon'u da yıkar!

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Erzincan'da olabilecek bir depremin Trabzon'u da yıkacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

İstanbul Havalimanı günlük 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nın, 21-27 Ağustos haftasında, günlük ortalama 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri olduğunu açıkladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Bakan Adil Karaismailoğlu o tarihi açıkladı! Dünyanın en özel havalimanlarından biri olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Yeni Trabzon Havalimanı'nın inşaatına yakın zamanda başlayacaklarını belirterek, "Dünyanın en özel havalimanlarından bir tanesi olacak." diye konuştu.

İstanbul Havalimanı günlük 1419 uçuşla Avrupa'nın zirvesinde!

İstanbul Havalimanı, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği günlük ortalama 1419 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.

Hatay Havalimanı’nda son dakika gelişmesi! Hasarlar onarıldı, havalimanı uçuşa hazır!

Deprem felaketleri sonucunda önemli ölçüde hasar gören Hatay Havalimanı pistindeki onarım çalışmaları tamamlandı. Hatay Havalimanı’nın öncelikli olarak 2 kilometrelik bölümünün uçuşa hazır hale getirildiği bildirildi.

Hatay Havalimanı’nın açılışında geri sayım başladı! Hatay Havalimanı uçuşlara ne zaman açılıyor?

Hafta başında peş peşe yaşanan depremlerden ağır hasarlar alarak uçuşlara kapatılan Hatay Havalimanı’nda onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İGA’dan yapılan yazılı açıklamalarda, bu çalışmalarda sona gelindiği belirtildi.

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Rize-Artvin Havalimanı'nda ilk test uçuşu gerçekleştirildi!

Açılışı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı'nda, ilk test uçuşu gerçekleştirildi. İşte Rize-Artvin Havalimanı ile ilgili merak edilen detaylar...

Tokat Havalimanı kapılarını uçuşlara açtı! İşte Tokat Havalimanı'nın özellikleri ve maliyeti

2017 yılında pist ve altyapı sorunları kapsamında, uçuş güvenliği gerekçesiyle hava trafiğine kapatılan Tokat Havalimanı, yenilenen pisti, modern sistemlerle donatılmış terminal binası ve kulesiyle bugün hizmete açıldı.

Trabzon Havalimanı'ndaki bakım ve onarım çalışmaları mecliste!

Trabzon Havalimanı'nda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Havalimanı pist yenileme çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

Türkiye'nin yolcu ve uçak trafiği bakımından en önemli havalimanları arasında bulunan Trabzon Havalimanı'nda pist yenileme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatı uçuş trafiğini etkileyecek mi?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Atatürk Havalimanı’na, yeni iniş-kalkış izni verilmeyeceği hakkında açıklama yaptı. DHMİ'den gelen bu açıklamayı uzmanlar, "Meydan kapanmayacak ama yeni uçuş planlarına da izin verilmeyecek" şeklinde yorumladı...

Trabzon Havalimanı uçuş Haberi

Trabzon Havalimanı uçuş

Türkiye'nin hava trafiği yönünden en önemli havalimanları arasında bulunan ve yılda 29 binin üzerinde uçağın iniş kalkış yaptığı Karadeniz kıyısındaki Trabzon Havalimanı, pist bakımının tamamlanmasının ardından 20 saat sonra uçuşlar yeniden başladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye’nin hava trafiği yönünden en önemli havalimanlarından biri olan Karadeniz kıyısındaki Trabzon Havalimanı pistinin 400'üncü metresinde, yaklaşık 750 metrekarelik alanda eğim meydana geldi. Uçakların iniş kalkış güvenliğini tehlikeye sokabileceği görülen eğimin ortadan kaldırılması için havalimanının, pist bakımı nedeniyle 8 saat süreyle uçuşa kapatılacağı açıklandı. Dün sabah saat 10.00 itibariyle uçuşlara kapatılan havalimanında onarım çalışması yapıldı.

20 SAAT SONRA AÇILDI

Eğim oluşan bölge kazılıp 18 santimetre kalınlığında yeni asfaltla ile kaplandı. Bakıma alınan yerin, uçakların inişte teker koyduğu alan olmasıyla asfaltın soğuması beklendi. Havalimanı'nın, dün...