03 / 05 / 2024

trabzon il danışma meclis toplantısı

trabzon il danışma meclis toplantısı

Çevre ve Şehirlik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 29 Eylül Pazar günü, Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı'nın İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılıyor. Toplantı Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde yapılacak...

TÜFE'ye imza attık yüzde 25'e değil diyen mağdur ev sahibi: Kanunlar değişene kadar evimi kiraya vermem!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan gerginlikler hız kesmeden devam ederken, TÜFE'ye imza attık yüzde 25'e değil diyen mağdur ev sahibi kanunlar değişene kadar evini asla kiraya vermeyeceğini kaydetti.

Trabzon SGK’dan arazi satışı! Fiyatı belli oldu!

Trabzon ili, Şalpazarı ilçesine bir arazi satışa çıktı. Arazinin bağlı tarla vasfında olduğu ve ihalenin de 16 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

O ilde ulaşıma iki ayda yüzde 135 zam geldi! İşte zamlı yeni tarife...

Trabzon'da ulaşıma iki ayda yüzde 135 zam geldi. En son seçimden sonra yüzde 56 zam gelmişti. İşte Trabzon'da ulaşım ücretleri.

EYT’de hiçbir formül doğru değil! Çalışma Bakanı Vedat Bilgin açıkladı! EYT’nin çözümleri ne zaman açıklanacak?

EYT, Türkiye’nin en önemli gündem konularından biri halindeyken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, basında yer alan formüllerin doğru olmadığını dile getirerek, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Gözler kısa çalışma ödeneğine çevrildi! Ödemeler ne zaman yapılacak?

Koronavirüsle mücadele sürecinde vatandaşların ekonomik açıdan mağduriyetlerini azaltmak amacıyla sağlanan kısa çalışma ödeneği mart ayında son kez ödenmesi gerekirken alınan yeni kararla yeniden uzatıldı.

FLO Trabzon’da yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına devam eden FLO, Trabzon’daki yeni mağazasını hizmete açtı.

Aliağa'ya yeni devlet hastanesi müjdesi!

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa, Çiğli ve Foça'da ilçe danışma kurulu toplantılarına katıldı. Sürekli, toplantıda Aliağa için hastane ve konut müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'Şehir Üniversitesi' açıklaması!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de hiçbir üniversiteye tapu ile mülkiyet devri olmadığını söyledi.

Yeni AKM için danışma kurulu oluşturulacak!

Yeni modern Atatürk Kültür Merkezi oprojesi için İyi bir danışma kurulu oluşturulması planlanıyor. Müze ise 2022 yılında hizmete açılacak.

TK Global Telekominasyon Enerji Danışma Limited Şirketi kuruldu!

TK Global Telekominasyon Enerji Danışma Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Melike Günaydın ve Nesrin Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Cazador'dan mağaza atağı!

Cazador, şu anda çoğu İstanbul'da olmak üzere franchising modeliyle 10 civarında mağaza açılmış. Bu mağazaların sayısını hızla artıracakmış,

Al Sary Turizm Gayrimenkul Emlak Mağazacılık Danışma Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sary Turizm Gayrimenkul Emlak Mağazacılık Danışma Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt’ta Abdullah Alsarı tarafından kuruldu. 

trabzon il danışma meclis toplantısı Haberi

trabzon il danışma meclis toplantısı
Çevre ve Şehirlik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı'nın İl Danışma meclisi Toplantısı'na katılıyor.


Toplantı 29 Eylül Pazar günü Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde  saat 13:30'da...