30 / 04 / 2024

Trabzon Mebusu Ali Şükrü Bey

Trabzon Mebusu Ali Şükrü Bey

1989 yılında Kandilli'de, ''okul alanı'' olarak ayrılan, içinde tarihi Ali Şükrü Bey Köşkü'nün ve bir sarnıcının bulunduğu arsa, bir şahsa turistik amaçla kullanılmak üzere satılmış, köşkün duvarları ve sarnıç yıkılmış.

Trabzon Düzköy'de arazi kavgası: 1 ölü!

Trabzon Düzköy'deki Çalköy Camii Mahallesinde dün akşam saatlerinde Ahmet ve ağabeyi Ali K. arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı. Ali K. hayatını kaybetti.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ne durumda? 

Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşümü için TOKİ ile anlaşma yapılmıştı ve proje 138 hektardan 9.07 hektara düşürülmüştü. Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, " İş yapılmadan yapılan açıklamalara artık karnımız tok." dedi...

Ağaoğlu'ndan Trabzon ve Yalova'ya konut müjdesi!

AĞAOĞLU Şirket Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul’da başlattığı ‘my’ konseptli konut projelerini Anadolu’ya götürecek. Ağaoğlu, önce memleketi Trabzon’da, sonra Yalova’da 2 milyar lirayı aşkın değere sahip proje üretecek.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Dursun ali'ye rant tepkisi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli’nin rant peşinde olduğunu savundu.

Trabzon'da otel yerine yeni imar planı!

YAPIMINA iş adamı Ali Uzunalioğlu tarafından 1994 yılında başlanan 5 yıldızlı otel inşaatı, Trabzon Belediyesinin arka kısımdaki vatandaşların itirazı sonucu 8 kat izni vermemesi nedeniyle 2000 yılında durdurulmuştu.

Trabzon'daki otel alanının yeni imar planı kabul edildi!

YAPIMINA iş adamı Ali Uzunalioğlu tarafından 1994 yılında başlanan 5 yıldızlı otel inşaatı, Trabzon Belediyesinin arka kısımdaki vatandaşların itirazı sonucu 8 kat izni vermemesi nedeniyle 2000 yılında durdurulmuştu...

Trabzon'a 4 yeni hükümet konağı yapılacak!

TRABZON Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 4 yeni Hükümet Konağı'nın yapımı için kolları sıvadı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Ortahisar Hükümet Konağı'nı yeni yıla kadar tamamlayıp ihaleye çıkarmayı planladıklarını söyledi.

Trabzon'a 4 yeni hükümet konağı!

TRABZON Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 4 yeni Hükümet Konağı'nın yapımı için kolları sıvadı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Ortahisar Hükümet Konağı'nı yeni yıla kadar tamamlayıp ihaleye çıkarmayı planladıklarını söyledi.

Trabzon'a mutlaka demiryolu gelmeli!

SAADET Partisi(SP) Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Dursun Ali Düzenli, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Mustafa Yaylalı ve oda yönetim kurulunu ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

Trabzon'a 200 milyon TL çevre yatırımı yapıldı!

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Trabzon’da yapımını bitirdikleri ve devam ettikleri kamu yatırımlarının toplam maliyetinin 200 milyon TL civarında olduğunu söyledi.

Ali Türen kimdir?

İnşaat Mühendisi Ali Türen, CHP Trabzon Milletvekili Adayı oldu. Peki, Ali Türen kimdir? Ali Türen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ali Türen...

Trabzon Çömlekçi Mahallesi kentsel dönüşümünde son durum!

TRABZON Çömlekçi Mahallesi kentsel dönüşüm projesine tepki gösteren Çömlekçi-İskenderpaşa Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni eleştirerek, "Proje yok, laf çok." dedi.

Trabzon'da Mehmet Ali Yılmaz Spor Tesisleri'nde yangın!

Trabzon'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bulunan 1461 Trabzon'un binasında yangın çıktı. Gece geç saatlerde klimaların patlaması sonucu meydana gelen yangına sıra sürede itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi...

Trabzon Mebusu Ali Şükrü Bey Haberi

Trabzon Mebusu Ali Şükrü Bey



Tarihi köşk, turistik tesis yapılacak diye yıkıldı


Boğaz'da bir katliam daha 


Üsküdar Kandilli'de Boğaz manzaralı, içinde birinci derecede tarihi eser ve Bizans sarnıcı bulunan arsa, 3 yıl önce 60 milyona satıldı. Mal sahibi, turistik tesis yapılacağını belirterek, arsanın yanındaki 45 metrekare belediye arsasını da kiraladı.


İnşaat başlayınca bir taraftan tarihi Ali Şükrü Bey Köşkü'nün duvarları yıkıldı, bir taraftan da kiralanan 45 metrekare üzerine 405 metrekare bina yapıldı. Maliye, paha biçilmez değerdeki arazinin elden gittiğini gazete ilanından öğrendi. Üsküdar Belediyesi duruma el koyarak inşaatı mühürledi.