05 / 05 / 2024

trabzon sağlık müdürlüğü nereye taşınacak

trabzon sağlık müdürlüğü nereye taşınacak

Trabzon’da Sağlık Bakanlığı'na ait olan ve bir dönem Sağlık Meslek Lisesi olarak da hizmet veren bina uzun bir zamandır boş durmasının ardından yapılacak tadilatla Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek...

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Balkan Manap tarafından kuruldu.

Deprem bölgesi için Genel Sağlık Sigortası düzenlemesi: Süresi resmen uzatıldı! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, deprem bölgesinde yer alan şehirlerde Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında yapılan düzenlemelerin süresinin 30 Kasım'a kadar uzatıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il uyardı! Bayramda o illerde gök gürültülü sağanak yağış var! İstanbul, Ankara İzmir...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayram süresince yurt genelinde havaların nasıl olacağını duyurdu. Bu kapsamda, Ankara ve İzmir'de bayram süresince hava açık olurken İstanbul'da ise yağış bekleniyor...

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Tapudan randevu alacaklar dikkat! Bu tapu müdürlükleri...

Merakla beklenen 2021 yılı tapu müdürlükleri yıllık işlem yevmiye istatistikleri resmen açıklandı. Açıklanan verilere göre Ankara Çankaya ilk sırada yer aldı.

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhadi Kabbani ve Abdulrahman Jamal Eddın ortaklığında kuruldu.

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenyurt'ta kaçak hastane mühürlendi!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan 4 katlı hastane kaçak olduğu gerekçesiyle Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendi. 

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

İznik'te sağlıklı hayat merkezleri inşa ediliyor!

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, İznik’te hizmet sunan sağlık tesislerinde incelemeler gerçekleştirdi. Yavuzyılmaz, ''İlçemizde koruyucu sağlık hizmetlerinin tamamını içeren sağlıklı hayat merkezimizin inşası tüm hızıyla sürüyor'' dedi.

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

trabzon sağlık müdürlüğü nereye taşınacak Haberi

trabzon sağlık müdürlüğü nereye taşınacak


Trabzon’da Sağlık Bakanlığı'na ait olan ve bir dönem Sağlık Meslek Lisesi olarak da hizmet veren bina uzun bir zamandır boş durmasının ardından yapılacak tadilatla Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek.


Yaklaşık 50 yıllık olan binada tadilat işlemleri gerçekleştirilirken masrafın 800-900 bin TL cıvarında olması bekleniyor. Hükümet Konağı bünyesinde yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösteren Sağlık Müdürlüğü, yerinin ihtiyacı karşılamaması üzerine alternatif arayışlara girmişti. Bir süre önce Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde Sağlık Binası yapımı için girişimler bulunurken bu durum mahkeme kararıyla iptal edilmişti.


Öte yandan tadilat olacak olan yere Sağlık Müdürlüğü’ne ait çok sayıda birimin yer alacağı, tadilat işlemlerinin ise 3-4 ay süreceği öğrenildi.




Kuzey...