05 / 05 / 2024

Trabzon Sarıtaş asfalt

Trabzon Sarıtaş asfalt

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Akçaabat ilçesinin Sarıtaş ve Yaylacık mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzon Of'ta kiralık 2 arazi! 

Of Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Trabzon Of Darılı'da yer alan iki adet araziyi kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Trabzon Of'ta 40 bin 467 metrekarelik arazi satışa çıkıyor!

Trabzon Of Belediye Başkanlığı, Trabzon Of'ta yer alan 40 bin 467 metrekarelik ham toprak cinsindeki araziyi satıyor. Peki Trabzon Of'ta yer alan arazinin fiyatı ne kadar? 

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Sarıtaş tarafından kuruldu.

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Sarıtaş tarafından kuruldu.

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sibel Güler Sarıtaç tarafından kuruldu.

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Enes Yardımcı ve Bayram Sarıtaç ortaklığında kuruldu.

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Sarıtaç tarafından kuruldu.

Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa aldı! 

Şu sıralar Arıza dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa satın aldı. Sarıtaş arsa üzerinde ev inşa ettirecek. 

Mds Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mds Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sarıtağ ve Murat Doğruparmak ortaklığında kuruldu.

Trabzon İnteraktif Taşkın Müzesi'nin inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımına Kasım 2019 tarihinde başlanan "İnteraktif Taşkın Müzesi" tamamlandı.

YGF İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YGF İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Sarıtaş tarafından kuruldu.

Trabzon Sarıtaş asfalt Haberi

Trabzon Sarıtaş asfalt


Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Akçaabat ilçesinin Sarıtaş ve Yaylacık mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede 2 km’lik yol Büyükşehir Belediyesi asfaltlanırken yapılan çalışmanın kalitesi vatandaşlardan takdir topluyor.


Mahallelerinde sürdürülmekte olan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sarıtaş Mahalle Muhtarı Salih Alçan, yapılan çalışmalardan ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.


Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla mahallelerinde çok güzel çalışmalar yapıldığını ifade eden Muhtar Alçan, “Büyükşehir Belediyesi mahallemizde çok güzel hizmetle yapıyor. Yollarımız çok güzel oluyor. Mahallemizin yolları çok bozuktu. Şu anda çok güzel işler yapılıyor. Finişer ile asfalt seriyoruz. Çok kaliteli bir çalışma oluyor. TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri asfaltlama çalışması öncesinde kanalizasyon çalışması yapıyor. Tüm bu çalışmalardan ötürü Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi...