02 / 05 / 2024

trabzon Sultan Murat Yaylası

trabzon Sultan Murat Yaylası

Doğal güzelliği ve tarihi mekanlarıyla öne çıkan Doğu Karadeniz, son yıllarda deniz turizmine alternatif olmaya başlayan ve ayrı bir güzellik sunan yaylarıyla da yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor...

Üsküdar Sultan Murat Mahallesi'nin sakinlerinden tapu tepkisi!

Üsküdar Bahçelievler Sultan Murat’ta orman vasfı iptal edilen 1038 ada 102 parselde tapu almak içih hak kazanan 750 hak sahibi bulunuyor. Ancak, Hazine tarafından, harcını yatıran, bütün belgelerini temin eden bu hak sahiplerine tapularının verilmediği ileri sürüldü. 

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'ndeki tapu sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesi Sultan Murat Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşların tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da bir süredir inşa edilen millet bahçesinin yapımı tamamlandı. Yeni millet bahçesini Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım inceledi. 

Murat Kurum: 300 bin konutun inşaatı aralıksız devam ediyor!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Maskur İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maskur İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Murat Kurman tarafından kuruldu.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi Mart'ta açılacak! 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Millet Bahçesi'nin Mart ayında açılacağını dile getirdi. 

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde ikinci etap proje hazırlıkları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Orthahisar Millet Bahçesi'ne yönelik yaptığı açıklamada millet bahçesi için ikinci etap proje çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Denizli'deki 591 yıllık Sultan 2. Murat Camisi restore ediliyor!

Denizli'de yer alan Sultan 2. Murat Camisi'nin restorasyon çalışmalarının 2021 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşümde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çömlekçi'de devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1’inci etap çalışmalarını inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Trabzon'da sel ve heyelanın ardından hasar tespit ediliyor!

Trabzon'daki sel ve heyelanın ardından hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Devletimiz her konuda gerekeni yapacak ve yaraları saracaktır'' dedi.

trabzon Sultan Murat Yaylası Haberi

trabzon Sultan Murat Yaylası

Çaykara ilçesindeki Sultan Murat Yaylası, vadilerde oluşan ve deniz görüntüsü veren bulutlarıyla ziyaretçilerini büyülüyor.


Doğal güzelliği ve tarihi mekanlarıyla öne çıkan Doğu Karadeniz, son yıllarda deniz turizmine alternatif olmaya başlayan ve ayrı bir güzellik sunan yaylarıyla da yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor.


Özellikle yaz aylarında havanın güneşli olduğu günlerde ya da hafta sonlarında çok sayıda turist ağırlayan yöredeki yaylalara gelen ziyaretçiler, dere kenarlarında, dağların etekleri ile zirvelerinde veya çimenlerde ailece gezinti ve piknik yapma şansı elde ediyor.


Yörede, farklı güzellikleri bünyesinde barındıran yaylalardan Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Sultan Murat Yaylası da turistlerin gözde mekanları arasında yer alıyor.


Hafta sonunu ve güneşli havayı fırsat bilerek buraya gelen turistler, doğayla başbaşa kalıp şehir ve iş stresinden uzaklaşma imkanı buluyor.


Yöredeki birçok yaylada olduğu gibi bu...