06 / 05 / 2024

Trabzon Sürmene Merkez Cami açıldı mı

Trabzon Sürmene Merkez Cami açıldı mı

Trabzon Sürmene'de inşa edilen merkez cami ibadete açıldı. Açılışa Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da katıldı.

Seçimden sonra dolar kaç lirayı görür? Baskı sürer mi? Uzman isim açıkladı

Dolar ve eurodaki yükseliş sürerken, Merkez Bankası geçtiğimiz hafta faiz artırımı yaptı. Pazartesi gününden itibaren yükselişi yavaşlayan dolar için gözler seçim sonrasına çevrildi. Peki dolar seçimden sonra yükselecek mi? Yatırım uzmanı Üzeyir Doğan’dan çarpıcı dolar analizi…

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Merkez Bankalarına şok! Bir sonraki hamlesini açıkladı

Enflasyonla mücadele için kolları sıvayan Merkez Bankaları, 2023 stratejilerini belirlemeye çalışıyor. Yeni yılda zor tercihlerle karşı karşıya kalması tahmin edilen bankaların ise nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile ÖZcan Sürmene tarafından kuruldu.

5 gündür peş peşe düşen altın için kritik gelişme! 4 saat sonra altının yönü belli olacak

Altın fiyatları güçlü doların baskısı ve merkez bankalarının sıkılaşma politikalarından dolayı 5 gündür düşüyor. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı 4 saat sonra kritik gelişmeden sonra belli olacak.

TOKİ Trabzon Sürmene 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Sürmene 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Sürmene projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Sürmene 2022 sosyal konut projesi...

Piyasalar şokta! Merkez Bankası herkesi ters köşe yaptı!

Sabah Gazetesi ekonomi yazarlarından Nurullah Gür, köşesindeki bugün tarihli yazısında, Merkez Bankası'nın politika faizini indirme kararını ve bunun piyasalara tesirini değerlendirdi.

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? İşte tahminler, beklentiler, dolara etkisi!..

Merkez Bankası faiz kararı ve toplantısı bekleniyor. Merkez Bankası PPK toplantısı faiz kararı için gözler toplantıya çevrildi. Faiz artırımı olup olmayacağı ise merak konusu.

Buğdayın hasadı hızlı ilerliyor ancak fiyatı düştü! Ekonomik kriz etkisini gösterdi

Piyasalarda artan resesyon kaygısı ve Merkez Bankalarının sert para sıkılaştırma adımları sonrasında emtia fiyatlarında düşüşler gözleniyor. Buğdayın hasadı beklenenden hızlı ilerlese de kriz fiyatın düşmesine neden oldu. İşte detaylar...

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararı açıklandı! İşte 26 Mayıs 2022 Merkez Bankası faiz kararı

Piyasalar tarafından merakla beklenen Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası tarafından bugün saat 14:00'da faiz kararı ve karar metni paylaşıldı.

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

Standard - Poor's: Avrupa Merkez Bankası, faiz artışına kapı açıyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard - Poor's (S&P) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) Mart 2022'den itibaren piyasaları para politikası normalleşmesi için hazırlamaya başlayabileceğini belirtti.

Dijital TL, paraların yerini alacak mı?

Huobi Global Bölge Genel Müdürü Alphan Göğüş, Dünya Gazetesi'nde kaleme aldığı köşe yazısında Merkez Bankası tarafından hayata geçirilecek olan dijital TL'yi kaleme aldı. İşte Alphan Göğüş'ün 'Merkez bankası dijital para birimleri paranın yerini alabilir mi?' başlıklı yazısı...

Trabzon Sürmene Merkez Cami açıldı mı Haberi

Trabzon Sürmene Merkez Cami açıldı mı


Trabzon'un Sürmene Kahramanlar Mahallesi'nde inşa edilen Merkez Camii'nin açılışı Trabzon  Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.


Vali Yücel Yavuz açılışta şu açıklamaları yaptı: “Hayırseverlerimiz tarafından inşa edilen camilerimiz bu vatanın tapuları, İslam medeniyetinin mührüdür. Merkez Camii vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. Caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Gümrükçüoğlu, Belediye olarak ibadethanelere her türlü desteği vermenin gayreti içerisinde olduklarını da belirtti.



Trabzon Büyükşehir...