11 / 05 / 2024

Trabzon Sürmene yurt ihalesi

Trabzon Sürmene yurt ihalesi

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Trabzon Sürmene 240 kişilik öğrenci yurdu inşaatı işi 19 Haziran 2014 Perşembe günü saat 10.00'da ihaleye çıkarılıyor...

Turizmde 8 ayda ziyaretçi sayısı 36 milyonu geride bıraktı!

Türkiye 2023 yılının ilk 8 ayında toplam 36 milyon 754 bin 146 ziyaretçi ağırladı. Gelen ziyaretçilerin 33 milyon 426 bin 940’ı yabancılar, 3 milyon 327 bin 206’sı ise yurt dışındaki gurbetçi vatandaşlardan oluştu.

Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? Çiftçiler hemen son dakika fiyatlara bakın! 

Çiftçiler, sık sık yurt içi borsalardaki buğday, arpa, mısır fiyatlarını araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte buğday, arpa, mısır 4 Eylül 2023 fiyat listesi...

Zamlar peş peşe geldi! Yurt dışından getirilen telefonların harcı tam 20 bin TL oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre mal ve hizmetlere uygulanan KDV oranlarına artış yapıldı. Bunun yanı sıra, yurt dışından yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım izin harcına da zam yapılarak 6 bin 91 liradan 20 bin liraya çıkarıldı.

Müteahhitler yılın ilk yarısında 7,5 milyar dolarlık iş üstlendi!

Türk müteahhitlik sektörünün yılın ilk yarısında yurt dışında üstlendiği proje tutarı 7,5 milyar dolar olarak kaydedildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il uyardı! Bayramda o illerde gök gürültülü sağanak yağış var! İstanbul, Ankara İzmir...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayram süresince yurt genelinde havaların nasıl olacağını duyurdu. Bu kapsamda, Ankara ve İzmir'de bayram süresince hava açık olurken İstanbul'da ise yağış bekleniyor...

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Borsada kayıp yüzde 20’ye yaklaştı! BIST 100 endeksinde düşüş daha ne kadar sürer? İşte, borsada kritik seviye!

Borsa İstanbul bu yıl yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı. Yurt dışı piyasaların yanı sıra yurt içindeki seçim belirsizliğinin de etkisiyle endeksteki kayıp yüzde 20’ye yaklaşırken, hisse bazında kayıplar daha yüksek oranlarda. Peki, düşüş trendi daha ne kadar devam eder? İşte yanıtı…

Tarım emtiaları sert dalgalandı! Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? Hangi borsada bugün kaç lira oldu? 

Çiftçiler, son günlerde sık sık yurt içi piyasalardaki buğday, arpa ve mısır fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? 

Seçimlere kadar borsa nasıl hareket edecek? Düşüş sürer mi? Yükseliş ne zaman başlar? İşte, borsada seçim senaryoları!

Geçen yıl yüzde 200 civarında getiri sağlayan borsa bu yıl yatırımcılarını üzdü. Küresel risklerin yanı sıra yurt içinde seçimlere ilişkin belirsizlikler nedeniyle borsada satış ağırlıklı seyir sürüyor. Borsanın seçimlere kadar ve seçim sonrası nasıl hareket edeceği ise en büyük merak konusu.

Dolarda ‘sınırlı yükseliş’ sürüyor! Seçim öncesi dolar TL kuru ne olur? Euro-dolar paritesinde kritik seviye aşılır mı?

Küresel piyasalardaki belirsizliklerin yanı sıra yurt içinde mayıs ayında yapılacak seçimler öncesinde dövizde hareketli saatler yaşanıyor. Dolar TL kuru her gün sınırlı bir şekilde yükselişine devam ederken, dövizin seçime kadar nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor.

Deprem yardımlarında son dakika! Dünyaca ünlü borsa depremzedelere 1 milyon TL bağışta bulunacak

Türkiye’de yaşanan deprem felaketi devlet kurumlarının yanı sıra yurt içi ve yurt dışından da çok sayıda kuruluşu harekete geçirdi. Şirketler, depremden dolayı mağduriyete uğrayan vatandaşlarımıza yardım etmek için seferber oldu.

Bu yılın yatırım aracı! Gram altın fiyatlarını belirleyen ayrıntı! 2023 için açıklamalar peş peşe geldi!

Ons altındaki yükseliş sürerken, yurt içinde gram altın fiyatları rekora koşuyor. Bu esnada da yatırımcılar 'Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi' sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar!

Pegasus'tan yeni yılın ilk sürprizi! Yurt dışına yüzde 40 indirim...

Pegasus'tan yurt dışına vergiler hariç  yüzde 40 indirim fırsatı! İşte detaylar...

Trabzon Sürmene yurt ihalesi Haberi

Trabzon Sürmene yurt ihalesi


Trabzon Sürmene 240 kişilik öğrenci yurdu ikmal inşaatı yapım işi 19 Haziran 2014 tarihinde ihale edilecek. İhale saat 10.00'da Sahil Cad. 2 nolu Beşirli Mah. Merkez TRABZON adresinde yapılacak.


Toplam inşaat alanı 7 bin 243 metrekare olan öğrenci yurdu yapım işi ihalesinde, sözleşme imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde yer teslimi yapılıyor. Yurdun yapımı için süre 300 iş günü olarak belirtiliyor.



İhale ilanı için