03 / 05 / 2024

Trabzon Yomra Alt Gelir Grubu TOKİ konut seçimleri

Trabzon Yomra Alt Gelir Grubu TOKİ konut seçimleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Trabzon Yomra Kaşüstü Alt Gelir Grubu Projesi kapsamında yer alan 104 adet konut için başvuru dönemi yarın sona eriyor...

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın düğmeye bastı! Trabzon'a 2 günde 2'nci maden ocağı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da ikinci yeni maden ocağı için harekete geçti. İşte detaylar...

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

Trabzon hasır küpe fiyatları ne kadar? Herkes kapış kapış bu küpeleri alıyor! Elizi 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Trabzon hasır küpeler, altın takılar içinde en trandler arasında yer alıyor. Kendine has işçiliği ve görkemli tasarımı ile görenlerin beğenisini toplayan bu küpeler kapış kapış satılıyor. Peki Trabzon hasır küpeler ne kadar? İşte Elizi Trabzon hasır küpe fiyat listesi...

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat! 2 taksitle 16 dükkan satacak! Fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor!

Trabzon İli Yomra Belediye Başkanlığı, Trabzon Yomra'da yer alan 16 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor.

Trabzon hasırı altın kolye, küpe ve bileklik fiyatı ne kadar? Trabzon hasırı Gülaylar altın 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Trabzon hasırı kolye, bileklik ve küpeler binlerce kadın tarafından tercih ediliyor. Tasarımı ve işçiliği ile dikkatleri üzerine çeken Trabzon hasırlarının fiyat listesi merak ediyor. Peki Trabzon hasırı altın kolye, küpe ve yüzük fiyatı ne kadar? İşte Gülaylar altın fiyat listesi 10 Ekim 2022...

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

TOKİ Trabzon Yomra alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başladı.

Trabzon'da 10 ev kaya düşme tehlikesi nedeniyle boşaltıldı! 

Trabzon Ortahisar’da bir mahallede yamaçtan düşen kaya parçaları nedeniyle 10 ev boşaltıldı.

TOKİ Trabzon Yomra Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Trabzon İli Yomra İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Yomra Belediyesi'nden 21 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon İli Yomra Belediye Başkanlığı, Sancak Mahallesi'nde bulunan 20 Ada 40 Nolu parselinde kayıtlı 4693,74 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ile üzerinde faal durumda bulunan akaryakıt istasyonu 21 milyon 81 bin 220 TL bedelle satılıyor.

Trabzon Yomra Alt Gelir Grubu TOKİ konut seçimleri Haberi

Trabzon Yomra Alt Gelir Grubu TOKİ konut seçimleri

TOKİ Trabzon Yomra Kaşüstü Alt Gelir Grubu Projesi kapsamında yer alan 104 adet konut, kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Konutlar için başvurular 18 Şubat'ta başlayıp, 6 Mart 2013 tarihinde sona erdi. Kura 11 Mart 2013 tarihinde çekilen projede konut seçim dönemi 5 Nisan'da sona eriyor.


TOKİ Trabzon Yomra Kaşüstü Alt Gelir Grubu Projesi'nde yer alan konutların alanı; 117,05 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. 3+1 dairelerin fiyatları 78 bin 199 TL ile 98 bin 578 TL olarak belirlendi. Yüzde 10, 15 ve 25 peşinat verilen konutlar için 96, 108 ve 120 ay  vade imkanı sağlanıyor. Konutların en düşük başlangıç taksiti 488,74 TL, en yüksek başlangıç taksiti ise 924,17 TL olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için