07 / 05 / 2024

trabzon Zağnos fiyatları

trabzon Zağnos fiyatları

Toplamda 73 adet daire satışa çıkarıldığı projede ev fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Trabzon Zağnos TOKİ başvuru dönemi bugün bitiyor.

O ilde kiralık konut fiyatları resmen uçtu! 1 yılda üçe katlandı! Herkes kiralık ev arıyor...

Antalya, kiralık konut fiyatlarındaki artışta zam şampiyonu olurken, Trabzon ise Antalya'dan sonra kiraların en çok zamlandığı ikinci şehir oldu. Peki Trabzon'da konut fiyatları neden yükseliyor?  İşte ayrıntılar...

Alize Trabzon setlerde indirim! Fiyatları görenler şok geçiriyor! İşe Elizi 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Trabzon hasır setleri içinde en görkemlisi olan Alize Trabzon setlerinde indirim fırsatı başladı. Gösterişli ve ışıltısıyla kadınların gözbebeği olan bu setlerin fiyatları merak ediliyor. Peki Alize Trabzon set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Alize Trabzon set fiyat listesi 15 Kasım 2022.

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nin ilk etabı tamamlandı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkım çalışmasında ilk etap tamamlandı.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nde son durum ne?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkımı devam ediyor. 

Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nin çevresindeki binalar yıkılıyor!

Balıkesir'de büyük öneme sahip olan Zağnos Paşa Camii’nin siluetinin ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye ekipleri caminin etrafındaki yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Balıkesir'de 5 bin 100 riskli yapı yıkıldı! 

Balıkesir'de Zağnos Paşa Camii Meydan projesinde inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir'de 5 bin 100 binanın yıkımının gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Trabzon Zağnos'ta yıkım çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor...

Trabzon Kalesi ve surları yapılaşma nedeniyle tehdit altında!  

Trabzon'da Roma döneminde Tabakhane ve Zağnos vadileri arasında yer alan ve yüksek kaya kitlesi üzerine kurulan Trabzon Kalesi'ne bitişik yapılar yapıldı...

TOKİ Trabzon Araklı 2020 başvuru şartları!

TOKİ Trabzon Araklı 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon Araklı 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut TOKİ Trabzon Araklı son başvuru tarihi ne zaman?

Ayhan Taflan'dan ev alacaklara uyarı!

Teknoloji odaklı özel bir gayrimenkul değerleme platformunun son verilerinde yer alan bilgilere göre, Trabzon’da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 0.45 oranında yükselerek değer kazandı...

Trabzon’da ortalama konut fiyatı 283 bin 610 TL!

Trabzon’da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 0.45 oranında değerlendi. İl genelinde ortalama konut fiyatı 283.610 TL olarak açıklandı.

TOKİ Trabzon Yomra 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Trabzon Yomra 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Trabzon Yomra 2019 öedme planı nasıl? TOKİ Trabzon Yomra 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Trabzon Yomra 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Trabzon Yomra 2019 projesi 25 soruda tüm detaylarıyla...

trabzon Zağnos fiyatları Haberi

trabzon Zağnos fiyatları

Başvuru işlemlerinin Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütüleceği projede toplamda 73 adet daire satışa çıkarıldı.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede 180 vadelendirmede yüzde 10 peşinatta veya 156 ay vadelendirmede 20 peşin ödeme veya 120 ay taksitlendirmede yüzde 25 peşin ödeme sağlanıyor.


Trabzon Zağnos TOKİ başvuru dönemi bugün bitiyor. Projede ev fiyatları 107 bin TL'den başlıyor ve 365 bin TL'ye kadar yükseliyor.



Satış Duyurusu için