16 / 05 / 2024

trabzonda 53 milyonluk yatırım

trabzonda 53 milyonluk yatırım

Trabzon’ u ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Meydanı’ nda gerçekleştirilen toplu açılış töreninde halka hitap etti. Erdoğan, 53 milyonluk 17 tesisin açılışını gerçekleştirdi...

ATA GYO'dan yılın ilk yarısında 53.4 milyon TL'lik net kar!

ATA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2023 yılının ilk yarısında başarılı performansını sürdürerek 53.4 milyonluk net kar elde etti.

TOKİ 24 ildeki 53 konutu, 29 ildeki 164 iş yerini satıyor!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, 24 ildeki 53 adet konutu ve 29 ildeki 164 iş yerini açık artırma usulüyle satışa sunuyor.

Aksaray Belediyesi'nden 4 bölgeye 43 milyonluk yatırım!

Aksaray Belediyesi, 4 bölgeye 43 milyonluk  yatırım gerçekleştirdi. 700 günde tamamlanan yatırımlar halkın hizmetine sunuldu. 

Nilüfer’de 4 yılda 53 milyon liralık kira ödemesi yapıldı!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Dönüşüm kapsamında vatandaşların mağdur olmaması için 4 yılda 53 milyon liralık kira ödemesi yapıldı.

Marmaris’teki milyonluk tesisler onarılmayı bekliyor!

Marmaris’te, kiraya verilmesine rağmen işletilmeyen devlete ait atıl vaziyetteki milyonluk tesisler onarılmayı bekliyor. 

İş GYO'nun 100 milyonluk tahvilinin 10. kupon faizi yüzde 6,49!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 100 milyonluk tahvilinin 10. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 6,49 olarak belirlendi.

18 milyonluk mega kent yıkılmayı bekliyor!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi'nde Marmara depremi yıl dönümü nedeniyle basın toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan İstanbul Şube Başkanı Nusret Suna, ''18 milyonluk mega kent yıkılmayı bekliyor'' diye konuştu.

18 milyonluk yapı stokunun yüzde 67’si kaçak!

TBM Hukuk Komisyonu Başkanı E. Hâkim Av. İzzet Doğan, Sütlüce'de çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Doğan, yaklaşık 18 milyonluk yapı stokunun yüzde 67’sinin ruhsatsız ve kaçak olduğunu söyledi.

TOKİ Isparta 53 konut ihalesi yarın!

Isparta İli Keçiborlu İlçesi, Senir Beldesi Yenimahallesi 53 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Isparta Keçiborlu'ya 53 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta'da hayata geçireceği 53 adet konutun ihalesi 26 Haziran 2018'de yapılacak.

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Nisan'da yüzde 10,53 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Nisan Ayı Sonuçları yayınlandı. Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.64 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 10.53 oranında arttı. 

Vakıf GYO'dan Transform Fikirtepe'den 24 milyonluk satın alma!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Fikirtepe'de inşa edilen Transform Fikirtepe'den 24 milyonluk 30 adet gayrimenkul satın aldı...

Eva Gayrimenkul Periskop'un 53. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her 3 ayda bir yayınlanan ''Periskop Analiz'' verilerinin 53. sayısını yayınladı. 

trabzonda 53 milyonluk yatırım Haberi

trabzonda 53 milyonluk yatırım

Trabzon’u ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen toplu açılış töreninde halka hitap etti. Erdoğan, 53 milyonluk 17 tesisin açılışını gerçekleştirdi.


10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı, seçimlerinde Trabzon'un kendisine yüzde 71 gibi, yüksek bir oranda, oy verdiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, desteklerinden dolayı tüm Trabzonlulara teşekkür ederek, "Bugün aynı zamanda anlamlı bir gün. Niye? Seçimin yapıldığı günden öyle bir tevafuk ki bugün 61. gün. 10 Ağustos’ta seçimi yaptık şimdi 61. günde bu toplu açılış ve teşekkür ziyaretimiz gerçekleştiriyoruz" dedi.


“Trabzon her zaman kendine yakışanı yaptı”


Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerde Trabzon'un kendisine yakışanı, kendisinden bekleneni her zaman verdiğini, Genel Başkanlığı ve Başbakanlığı dönemlerindeki 8 seçimde de Trabzon’un hep kendisiyle olduğunu kaydederek, "Tarihimizde ilk kez halkın oylarıyla doğrudan Cumhurbaşkanı seçilirken de yani 9. seçimde de Trabzon...