03 / 05 / 2024

trabzonun otopark ve raylı sistem ihtiyacı

trabzonun otopark ve raylı sistem ihtiyacı

Trabzon’da araçların yaptıkları kaldırım işgallerini ve trafik sıkıntısını vatandaşa soran TAKA Gazzetesi'nin haberine göre Trabzon halkı dolmuş şoförlerinden memnun. Ancak araba kirliliğinden, otoparkların az olmasından ve kaldırımlardan şikâyetçi.

İstanbul'da yediemin otopark ücretlerine yüzde 18 oranında zam geldi...

İstanbul'da yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine yüzde 18 oranında zam yapıldığı açıklandı. Buna göre, araç çekme ücreti 708 Türk Lirası, 5 kilometreye kadar olan mesafede özel taşıma ücreti 708 TL, ve kilometre ücreti ise 23,6 Türk Lirası olduğu açıklandı.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

İstanbul’da yediemin ve çekici ücretlerine yüzde 67'e varan dev zam

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine yüzde 50 ila 67 arasında zam yapılması kararı alındı. İşte detaylar...

İstanbul'da 2 dükkan, 1 otopark ve 1 otel satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Portaş Proje İnşaat, İstanbul ili, Şişli ve Beyoğlu ilçelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Gümüşhane'de satılık otel, otopark ve arsa! Yatırımcılar dikkat!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Yediemin otopark ve çekici ücretlerine yüzde 42 zam! İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

İstanbul'da yediemin otoparklarına ve çekici ücretlerine yeniden zam yapıldı. En son geçtiğimiz ocak ayında zamlanan ücretler, yüzde 28 ve yüzde 42.9 aralığında zamlandı! İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Reşit Çetin tarafından kuruldu.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Melikgazi Belediyesi'nden trafik ve otopark hamlesi!

Melikgazi Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan düzensiz otopark ve şehir merkezi trafiğinin yoğunluğun düşürülmesi için otopark yapımına başlıyor.

Ayder Yaylası otopark ve altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatıldı!

Rize'deki Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.

Kestel'e modern katlı otopark ve pazar alanı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’de inşaatı süren katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar hızlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların Eylül ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

trabzonun otopark ve raylı sistem ihtiyacı Haberi

trabzonun otopark ve raylı sistem ihtiyacı

Trabzon’da araçların yaptıkları kaldırım işgallerini ve trafik sıkıntısını vatandaşa sorduk.


Trabzon halkı dolmuş şoförlerinden memnun. Ancak araba kirliliğinden, otoparkların az olmasından ve kaldırımlardan şikâyetçi.


Taka Gazetesi olarak halk ile yaptığımız röportajda şoförler sınıfı geçti. Trabzon’da aşırı bir yoğunluğun olmadığı bir yerden bir yere gitmenin oldukça kolay olduğunu dile getirdiler. Ancak bitmek bilmeyen otopark sorunu ve bir de dar olan kaldırımlara çekilen arabalardan halk şikâyetçi.


İnsanlar Yürüyemiyor


Trabzon’un genel durumu ve trafikle ilgili Birgül Odabaş: Trabzon’da trafikte sorun yaşamıyoruz biraz daha yayalar karşı dikkatli olunsa daha iyi olur aslında. Dolmuş şoförleri açısından bir sorun olmuyor ama kişisel araçlar dikkat etmiyor, trafikte daha dikkatli olunması gerekiyor. Dolmuş sayısının çok olması iyi çünkü her yere girebiliyorlar büyük otobüslerin böyle bir şansı yok. Kaldırımlara çok fazla araba...