19 / 05 / 2024

trafik kuralları bilgilendirme kampanyası m1 konya avm

trafik kuralları bilgilendirme kampanyası m1 konya avm

M1 Merkez Konya AVM, Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak trafik kuralları bilgilendirme kampanyası düzenliyor. Etkinlik 6 - 7 Aralık günlerinde yapılacak...

Trafikte bunu yapanların başı fena ağrıyacak! Ehliyet elden gidebilir

Trafik kurallarına uymayanların başı fena ağrıyacak. O kurala uymayanların ehliyetleri elden gidebilir. İşte detaylar!

Ehliyetsiz yakalanırsanız cezası ne kadar?  Kırmızı ışıkta geçmenin cezası kaç TL?

Trafik kurallarına uymak  gerek sizin gerek trafikteki diğer kişilerin can güvenliği için büyük önem taşıyor. Yeni yılla birlikte güncellemesi yapılan trafik ihlalleri kaynaklı cezaların 2023 yılında ne kadar olduğu ise pek çok sürücü tarafından merak ediliyor.  Peki 2023 yılı trafik cezaları ne kad

Bağcılar'da öğrencilere trafik eğitim parkı inşa ediliyor!

Bağcılar’da ilköğretim çağındaki öğrencilere trafik kurallarını eğlenerek öğretmek amacıyla Trafik Eğitim Pisti ve Parkı inşa ediliyor.

Alaşehir'de çocuklar için trafik eğitim parkı yapılacak!

Alaşehir Belediyesi, trafik kurallarını genç nesillere aşılamak amacıyla hayata geçireceği ‘Çocuk Trafik Eğitim Parkı’ yapımına Kurtuluş Mahallesinde başladı.

Güvenli-Yeşil Bina Bilgilendirme Toplantısı 14 Kasım'da Gaziantep'te yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Standartlar (TSE) Enstitüsü Güneydoğu Koordinatörlüğü işbirliğiyle, “Güvenli- Yeşil Bina Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecek. Toplantı 14 Kasım tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

Beşiktaş Meydanı'nda trafik yer altına alınacak!

Taksim Meydanı'nın yayalaştırılmasının ardından sırada Beşiktaş Meydanı var. Projeyle meydanda trafik yer altına alınacak, bazı caddeler trafiğe kapatılacak. Deprem riskiyle karşı karşıya olan mahallerde ise kentsel dönüşüm yapılacak.

Üniversitelerarası Proje Yarışması bilgilendirme seminerleri devam ediyor!

Rönesans Holding ’in, geleceği şekillendirecek gençlerle tanışmak ve sinerji oluşturmak amacıyla düzenlediği ‘Üniversitelerarası Proje Yarışması’ bilgilendirme seminerleri devam ediyor. Rönesans, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması başlatıyor...

İBB Trafik Müdürlüğü yapım ihalesini Kisan İnşaat kazandı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Trafik Müdürlüğü 2014/32659 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleyi 2 milyar 707 milyon TL ile Kisan İnşaat kazandı...

Vergi borç bilgilendirme sistemi!

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın vergi borç bilgilendirme sistemi ile T.C. Kimlik Numarası ve diğer kimlik bilgileri ile sorgulama yapılabiliyor. Peki, Vergi borç bilgilendirme sistemi nasıl çalışır?

1958 yılında İstiklal Caddesi'nde trafik günde 1.678 defa duruyormuş!

1958 yılında İ.E.T.T, otobüs ve tramvay güzergahlarındaki trafik yoğunluğunu tespite çalışmaktaymış. Bir aylık kontrol sonunda caddeden 10 bin 572 araç geçmiş ve bir günde bin 678 defa trafik durmuş.

1958 yılında İstanbul'da trafik sayımı yapılacakmış!

1958 yılında trafik sayımının bir an evvel yapılması kararlaştırılmış. Şehirde yapılacak imar işleri bu sayımın neticesine göre ayarlanacakmış ve caddelerin tanziminde mühim rol oynayacakmış, caddelerin genişliği hesap edilecekmiş.

İstanbul'da trafik yoğunluğunun sebebi yeni konut projeleri!

Son 5 yılda yoldaki araç sayısı yüzde 20 artınca eve gidiş süresi de ortalama 30 dakika daha uzadı. 2017 yılına kadar 80 bin yeni konut kentin iki yakasında yükselecek ancak yeni yollar yapılmazsa bu trafik çilesi daha da artacak demek...

Pegasus Hava Taşımacılığı Ocak-Eylül 2014 yılı trafik verileri!

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pegasus Hava Taşımacılığı Ocak - Eylül 2014 yılı trafik verilerini yayınladı.

trafik kuralları bilgilendirme kampanyası m1 konya avm Haberi

trafik kuralları bilgilendirme kampanyası m1 konya avm


Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak 6-7 Aralık günlerinde önemli bir etkinlik yapılacak.

Konyalılara; Karayollarımızda araç cinsi ve yol yapısına göre hız limitleri, hız – kaza ilişkisi,emniyet kemerinin vazgeçilmezliği konuları uzmanlar tarafından uygulamalı olarak anlatılacak ve simulasyon aracında ziyaretçiler kaza anını yaşayacak ve Emniyet Kemerinin kullanılmasının vazgeçilmezliğini deneyerek...