14 / 05 / 2024

Trakya Cam müşterilerini bulgaristan tesislerinde ağırladı

Trakya Cam müşterilerini bulgaristan tesislerinde ağırladı

Şişecam Topluluğu’nun düzcam alanındaki faaliyetlerini yürüten Trakya Cam’ın iştiraki Trakya Glass Rus AO, Rusya ve Kazakistan’dan müşterilerini 11-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Bulgaristan’da ağırladı.

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...

Denizbank'tan yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi: Hangi faiz oranıyla ve nasıl başvurulur?

Denizbank, yeni müşterilerini memnun etmek ve finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için çekici bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, yeni müşterilere cazip fırsatlar sunuluyor. Peki Denizbank hangi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor, detaylar neler?

Bir bankadan müşterilerini şaşkına döndüren hamle. Son dönemlerin zam şampiyonu hakkında şok indirim kampanyası

Son dönemlerin zam şampiyonu arasında benzin ve motorin bulunduruyor. Bir banka müşterilerini bu konuda şaşkına döndüren bir hamleye imza attı.

HSBC’den son dakika duyurusu! HSBC müşterilerini doğrudan ilgilendiriyor!

Müşterilerini yüksek enflasyona ve artan gıda fiyatlarına karşı ezdirmek istemeyen HSBC, gıda alışverişlerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. HSBC, Bonveno’dan alışveriş yapan müşterilerin 50 TL kazanacağını duyurdu.

Vakıfbank’tan sürpriz açıklama! Vakıfbank müşterileri göz atsın!

Her sektöre yönelik düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindiren Vakıfbank, şimdi de birçok sektörüne kapsayan yeni bir kampanya hazırladı. Vakıfbank, düzenlediği kampanya kapsamında pek çok sektörde yapılacak alışverişlerde toplam 200 TL hediye edeceğini açıkladı.

Ziraat Bankası'ndan müjde! Hemen buraya bakın!

Ziraat Bankası'ndan müşterilerini ilgilendiren önemli bir hediye kampanyası geldi. Ziraat Bankası tarafından 1 bin 500 TL para ödemesi yapılacak. İşte ayrıntılar...

Akbank büyük çıldırdı. Müşterilere 7.200 TL para verecek!

Akbank'tan müşterilerini çok sevindirecek bir kampanya açıklaması geldi. Banka tarafından hazırlanan yeni kampanyaya göre Akbank haziran ayında müşterilerine yönelik 7.200 TL hediye verecek ancak bunun detayları var gelin birlikte bakalım...

Ziraat Bankası müşterileri hemen baksın! Zaman aşımına uğrayan müşterilerin parası TMSF'ye devredilebilir!

Ziraat Bankası’ndan yapılan resmi açıklamaya göre, bankada hesabı olan ve uzun müddet işlem yapmayan vatandaşların son işlem tarihini açıklayan banka müşterilerini ikaz etti. Paranızı bankadan almadığınız taktirde paranız sıfırlanacak

A101’de 6’lı çay bardağı 40 TL’ye, manuel doğrayıcı 65 TL’ye cam kahve bardağı 13 TL’ye düştü!

Her hafta yeni indirimli ürünler kataloğunu paylaşan A101, 15 Haziran’dan itibaren hangi ürünlerin indirime gireceğine ilişkin katalog paylaşarak yine müşterilerini bilgilendirdi. Buna göre, A101'de 15 Haziran'da 6’lı çay bardağı 40 TL’ye, manuel doğrayıcı 65 TL’ye cam kahve bardağı 13 TL’ye düştü.

Ziraat Bankası'ndan önemli açıklama! Müşterileri dikkat

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan tüm müşterilerini yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı.

Yapı Kredi az önce açıkladı! Worldcard müşterilerine sürpriz para yatacak!

Yapı Kredi Bankası, yeni bir kampanyayla daha müşterilerini sevindirdi. Yapı Kredi, yeni düzenlediği kampanyayı müşterileriyle paylaşarak kampanya kapsamında hesaplara 300 TL yatacağını açıkladı.

Bu para sadece Garanti Bonus müşterilerine verilecek!

Düzenli olarak yaptığı kampanyalarla müşterilerini memnun etmeyi başaran Garanti BBWA, yeni bir kampanyayla daha müşterilerinin karşısına çıktı. Kampanya doğrultusunda 100 TL Bonus puan kazanılacağını duyuran Garanti BBWA, kampanyanın katılım şartlarını ve detaylarını da duyurdu.

Netflix şifre paylaşımına yönelik önlemler başladı

Netflix, müşterilerini parola paylaşma günlerinin sona erdiği konusunda uyarmaya başladığını söyledi. Yayıncı, üyelere gönderdiği bir e-postada şunları söyledi: “Netflix hesabınız sizin ve birlikte yaşadığınız insanlar, yani eviniz içindir.”

Trakya Cam müşterilerini bulgaristan tesislerinde ağırladı Haberi

Trakya Cam müşterilerini bulgaristan tesislerinde ağırladı


Şişecam Topluluğu’nun düzcam alanındaki faaliyetlerini yürüten Trakya Cam’ın iştiraki Trakya Glass Rus AO, Rusya ve Kazakistan’dan müşterilerini 11-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Bulgaristan’da ağırladı.


 ‘Camdan Yansımalar’ başlığı ile gerçekleştirilen 4 günlük ziyarette, müşterilere yeni teknolojiler, ürün geliştirme ve Bulgaristan’daki üretim tesisi hakkında bilgi verildi.


Şişecam Topluluğu şirketlerinden düzcam alanında faaliyet gösteren dünyanın 5’inci büyük düzcam üreticisi Trakya Cam Sanayii A.Ş.’nin Rusya’da faaliyet gösteren şirketi Trakya Glass Rus AO, Bulgaristan’da Rusya ve Kazakistan’daki müşterilerine özel bir toplantı düzenledi.


11-14 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Camdan Yansımalar’ adlı müşteri toplantısına, Trakya Cam Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Haluk Sarıaltın, Trakya Glass Rus Genel Müdürü Beytullah Şahin, Trakya Glass Rus Pazarlama ve Satış Müdürü Öner Atakan ve Trakya Glass Bulgaria EAD Genel Müdürü Alper Can...