15 / 05 / 2024

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Er tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak'ta kuruldu.

Nissan Qashqai e-Power ile Ariya'nın lansmanı yapıldı! İşte Türkiye'ye gelecekleri tarih! 

Nissan'ın, Stockholm'de lansmanını gerçekleştirdiği Qashqai e-POWER'ın Türkiye pazarına 2022'nin son çeyreğinde, Ariya'nın ise 2023'ün ikinci yarısında katılması öngörülüyor. İşte iki aracın yeni özellikleri...

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi Beylikdüzü'de Idrees Ahmad Noorı tarafından açıldı.

West Constructıon Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

West Constructıon Mimarlık Anonim Şirketi Güngören’de 50 bin TL sermaye bedeli Derya Güçlü Emre Küçük tarafından kuruldu.

Kırgızistan'daki Rus hava üssünün arazi kira bedeli artırıldı!

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov'un, ülkedeki Rus hava üssünün arazi kira bedelinin artırılmasını, pistin yenilenmesini ve insansız hava araçları (İHA) yerleştirilmesini öngören protokolü onayladığı belirtildi.

Şanlıurfa Anadolu'nun yatırım üssü olacak!

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Tuna, 'Doğu ve Güneydoğu'nun yatırım üssü Şanlıurfa olacak' diye konuştu.

NG Kütahya Seramik Unicera'da 2016 koleksiyonlarını tanıttı!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda fark yaratıyor.

NG Kütahya Seramik tasarımları ile Unicera'da!

Dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda. NG Kütahya Seramik, 120x240 cm, 120x120 cm ve 60x160 cm ebatlarındaki koleksiyonları ile öne çıkıyor.

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Er tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak'ta kuruldu.

State Nuclear Electrıc Power Plannıng Desıng&Research Instıtute Merkezi Çin Halk Cum.İst.Merkez Şb. açıldı!

State Nuclear Electrıc Power Plannıng Desıng&Research Instıtute Merkezi Çin Halk Cum.İst.Merkez Şb. Bilal Kaçacak Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Maslak, İz Giz Plaza'da açıldı.

NG Kütahya Seramik 2016 koleksiyonlarını Cersaie Fuarı'nda sergiledi!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımlarını İtalya Cersaie Fuarı'nda sergiledi.

On Emlak Pazarlama İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

On Emlak Pazarlama İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 240 bin TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015'te, Güngören'de, Ceki Cem Negrin, Şeli Ovadia ortaklığında kuruldu.

Trend Power Grup Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Power Grup Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu.

NG Kütahya Seramik, Çorlu'da yeni showhouse'nu açtı!

NG Kütahya Seramik’in Çorlu’daki iş ortağı Kırcalı Yapı’nın yeni showhouse’u dün görkemli bir törenle açıldı. Açılışa katılanlar, NG Kütahya Seramik’in son trend tasarımlarını, yenilikleri ve göz alıcı ürünlerini inceleme şansı yakaladı...

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Er tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta  Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak'ta kuruldu. 


Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü elektrik, elektronik, mekanik ve inşaat işleri ile ilgili ihalelere girmek, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri vermek, projelendirme ve inşaat işlerini yapmak ve yaptırmak, bakım onarım ve servis hizmetleri vermek. 2- Yurt içinde ve yurt dışında, her türlü elektrik,enerji ve diğer enerji üretim tesislerinin kurulumunu,montajı, transformatör merkezleri, şalt tesisleri, elektrik dağıtım şebekeleri,her türlü otomasyon ve scada ile ilgili elektrik, elektronik ve mekanik sistemlerinin inşaatlarını kapsayan ihalelere girmek, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri vermek, projelendirme ve inşaat işlerini...