17 / 05 / 2024

troçki köşkü

troçki köşkü

Leo Troçki'nin Büyükada'da yer alan köşkü müzeye dönüştürülecek...

3.499 TL’ye çamaşır makinesi olur mu demeyin! A101 6 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler A101 Kapıda uygulaması ve web sitesi üzerinden yüzü aşkın kategoride binlerce ürün satmakta. Öyle ki küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar ürün çeşitliliğine sahip. Bu ürünlerin çeşitliliği yanı sıra fiyatları da çok konuşuluyor.

Kardeşler arasında miras nasıl paylaşılır?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yurt dışında yaşıyoruz. 3 çocuğumuz var. Oğlum bize bakıyor, onunla kalıyoruz. Türkiye’deki gayrimenkullerimizi ona bırakmak istiyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz ki kız kardeşleri miras davası açmasın, açsalar bile bir şey elde edemesinler?' sorusunu yanıtladı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda sona gelindi!

İki kıtayı birbirine bağlayarak ulaşımda büyük bir rahatlama sağlayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu projesinde sona gelindi.

Leon Troçki'nin Büyükada'daki evi harabeye döndü!

Rus devrimci Leon Troçki'nin Büyükada'daki görkemli konağı, havadan görüntülendi. Ev, ilgisizlikten harebe hale döndü.

Beta Ayakkabı'yı AVM kiralarının dövizle ödenmesi vurdu!

50 mağazası bulunan Beta Ayakkabı konkordato istedi. Taner İkiışık, "Son dönemde piyasalarda yaşanan TL’deki değer kaybı, nakit akışı sıkışıklığı, AVM’lerde kiralamaların döviz üzerinden yapılması gibi nedenlerle şirketimiz ödemelerinde kademeli olarak sıkıntı yaşamaya başladı." dedi...

Tem Avrasya'da 507 bin TL'ye 2+1!

İki kıtayı birleştiren ve İstanbul’un can damarı olan TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya'da fiyatlar 507 bin TL'den başlıyor..

İstanbul, MIPIM’in en gözde çadırı oldu!

Dünyanın 90 ülkesinden varlıklı yatırımcıları bir araya getiren uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM, dün Fransa’nın Cannes kentinde kapılarını açtı. 23 bin kişinin ziyaret edeceği fuarda İstanbul “İki kıta tek şehir” temasıyla yatırımcıyı çekecek

MIPIM 2017 Fuarı başladı!

Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM'de, İTO'nun "İstanbul: İki Kıta, Tek Şehir" temasıyla kurduğu ve kentin mega projelerinin tanıtıldığı İstanbul çadırının açılışını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki yaptı.

MIPIM 2017 kapılarını açtı!

Dünyanın 90 ülkesinden varlıklı yatırımcıları bir araya getiren uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM, bugün gerçekleşecek. Fuara katılan İstanbul ise “İki kıta tek şehir” temasıyla yatırımcıyı çekecek.

MIPIM'de İstanbul'da ev almanın cazibe ve kazancı anlatılacak!

İTO, MIPIM'de "en zenginin zengini" yatırımcıları İstanbul'a davet edecek. İTO Başkanı Çağlar: "Fuarda 'İki Kıta Tek Şehir' temalı İstanbul çadırına gelecek ziyaretçiler, önce İstanbul'a aşık olacak, ardından da şehirdeki projeleri tanıma imkanı bulacak" dedi.

İTO'dan MIPIM 2017 çıkarması!

Uluslararası Yatırım ve Emlak Fuarı MIPIM’e İstanbul Ticaret Odası katılıyor. 4-17 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşecek fuarda B2B Gayrimenkul Çadırı, ''İstanbul: İki Kıta Tek Şehir'' sloganıyle ziyaretçilerini bekleyecek.

Isparta Gül İki Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli 2017'de atılacak!

Gül İki Küçük Sanayi Sitesinin ilk etap dükkanlarının büyük bölümü satıldı. Kooperatifin elinde sadece 20 dükkan kaldı. Kısa zaman içinde onlarında satılarak ilk etap inşaatına 2017 yılı içinde başlanması hedefleniyor.

Isparta Gül İki Küçük Sanayi Sitesi, 1.2 milyon metrekareye kurulacak!

Isparta'da 1/100.000 şehir planına işlenen Gül İki Küçük Sanayi Sitesi, 1 milyon 200 bin metrekarelik arazi üzerine kurulacak.

troçki köşkü Haberi

troçki köşkü
Bolşevik ihtilalinin fikri önderlerinden Leo Troçki'nin Büyükada'da yer alan köşkünün ev olması için başvurulmuştu. Ancak, Koruma Kurulu köşkün konut olmasına onay vermedi. Leo Troçki'nin sürgün zamanında 4 yıl yaşadığı köşkü bu yıl içerisinde kamulaştırılarak müze...