06 / 05 / 2024

TSKB GYO Fındıklı

TSKB GYO Fındıklı

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Fındıklı Ofis Binası 1 ve 2'y'e ait 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Fındık fiyatları hızlı bir şekilde artıyor! Güncel fiyatları görünce reyonlarda adım atamıyor!

Fındık fiyatlarındaki zamlı süreç hiç hız kesmiyor ve her hafta yenilenen fiyatlar, tüketicilerin cebini yakmaya devam ediyor. Mayıs ayı ile birlikte bir kez daha güncellenen fındık fiyatları, müşterilerin dikkatini çekiyor ve indirim bekleyenler hayal kırıklığı yaşıyor.

TSKB GYO, Fındıklı Ofis Binalarını 38.3 milyon TL'ye TSKB ile iştiraklerine kiraladı!

TSKB GYO, şirket portföyünde yer alan İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Fındıklı Ofis Binalarının halihazırda kiracısı olan ana ortağı Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB)'ye ve iştiraklerine 5 sene süreyle kiralıyor. İşte ayrıntılar...

Üreticilerin gözü bu haberdeydi, müjdeyi Erdoğan verdi! İşte fındığın fiyatı

Erdoğan, "2022 alım sezonunda kabuklu fındığa kg başına, alan destekli olarak rakam açıklıyorum. Sizler de inşallah kabul edeceksiniz. Ortalaması 54 TL olarak açıkladık" dedi.

TSKB GYO'nun Fındıklı binalarının değeri belli oldu!

TSKB GYO'nun Fındıklı'daki binalarının değeri oldu. İşte TSKB GYO'nun Fındıklı'daki binalarının değeri...

TSKB GYO'nun esas sözleşme tadil metni yayınlandı!

TSKB GYO Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7'nci maddesinin yeni şekline ilişkin uygun görüş alınması amacıyla 24 Eylül 2021 tarihinde Kurul'a başvuru yapıldı.

TSKB GYO, AVM'lerinde sabit kira indirimi uygulayacak!

TSKB GYO'nun AVM'lerin Nisan-Haziran 2021 döneminde sabit kira indirimi uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususlarında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı. 

TSKB GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi tadiline onay!

TSKB GYO'nun Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. maddesinin tadiline Ticaret Bakanlığı tarafından onay verildi...

TSKB GYO'dan AVM kiracılarına kira indirimi!

TSKB GYO'nun portföyünde yer alan Alışveriş Merkezinde faaliyet gösteren kiracılarına desteklenmesini teminen; kira bedellerinde indirim uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususunda Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı.

TSKB GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO'nun Fındıklı Bina I, Fındıklı Bina II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan Adana Oteli için değerleme hizmetlerinin  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den alınmasına karar verdi. 

TSKB GYO Fındıklı Ofis Binası II 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Fındıklı Ofis Binası II'ye ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

TSKB GYO Fındıklı Ofis Binası I 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Fındıklı Ofis Binası I'e ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

TSKB GYO'nun Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değiştirildi!

TSKB GYO'nun Esas Sözleşmesi'nin Sermaye ve Paylar başlıklı 7. maddesi değiştirilmiş olup, söz konusu değişiklik 13 Ekim 2020 tarihinde Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde tescillendi.

TSKB GYO kiracılarına kira indirimi yapacak!

TSKB GYO'nun portföyündeki AVM'de faaliyet gösteren kiracıların desteklenmesini teminen Eylül-Aralık 2020 dönemini kapsayacak şekilde; kira bedeli indirimi yapılıp yapılmaması hususunda Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı. 

TSKB GYO Fındıklı Haberi

TSKB GYO Fındıklı

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Fındıklı Ofis Binası I ve 2'ye ait yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

TSKB GYO'nun gayrimenkul portföyünde bulunan İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Ömeravni Mahallesi, Mebusan Caddesi mevkii, 85 pafta 19 ada ve 110 no'lu Parseldeki Fındıklı Ofis Binası I'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

TSKB GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz gayrimenkul portföyünde İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Ömeravni Mahallesi, Mebusan Caddesi mevkii, 85 pafta 19 ada ve 110 no'lu Parseldeki Fındıklı Ofis Binası I'e ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Dosya için tıklayın

Dosya için