17 / 05 / 2024

TSYD Trabzon Şubesi yeni hizmet binası nerede

TSYD Trabzon Şubesi yeni hizmet binası nerede

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nin yeni binası tamamlanarak hizmete açıldı...

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Eyüpsultan'da Hüseyin Başaran tarafından açıldı.

TSYD Trabzon Şubesi yeni hizmet binası açıldı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nin yeni binası tamamlanarak hizmete açıldı...

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

İnşaat mühendislerinden Trabzon Havalimanı açıklaması!

İMO Trabzon Şubesi Başkanı Mustafa Yaylalı, “Havalimanı Trabzon’a yeterli değil” diyerek Trabzon Havalimanı’nın mevcut durumu ve geleceğiyle ilgili ihtiyaçları belirlemek, çözüm önerilerini ve beklentilerini sunmak amacıyla önemli açıklamalarda bulundu. 

Hüseyin Avni Aker Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

MÜSİAD Trabzon Şubesi tarafından hazırlanan Hüseyin Avni Aker Stadyum Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi görücüye çıktı.

Trabzon Mimarlar Odası, Ayasofya Kilisesi için dava açtı!

Trabzon’daki Ayasofya Kilisesi müzeyken camiye dönüştürüldü. 800 yıllık fresklerin üstü örtüldü, bir kısmı kırıldı. Mimarlar Odası Trabzon Şubesi, caminin rölöve projesinin iptali için Kültür Bakanlığı'na karşı dava açtı.

Trabzon Elektrik Mühendisleri Odası'nda başkanlık seçimi yapılacak!

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu, Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi hizmet binasında başladı. Kurul, yarın yapılacak oylama ile yeni başkanını belirleyecek.

Trabzon'da 7. Kentsel Altyapı Sempozyumu başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen 7. Kentsel Altyapı Sempozyumu, KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle başladı.

Trabzon Ortahisar'ın altyapısı tamamen yenilenecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen 7. Kentsel Altyapı Sempozyumu, KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle başladı.

Yaşanabilir kentler için kentsel dönüşüm şart!

HKMO (Harita Mühendisleri Odası) Trabzon Şubesi İle Giresun Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği " Kentsel Dönüşüm " Paneli Giresun Belediyesi Ek Hizmet Binasında yapıldı. Paneli İTÜ Öğretim Görevlisi Prof.Dr. Tahsin Yomralıoğlu da katıldı.

Halkbankası Trabzon'da yeni şube açtı!

Türkiye Halk Bankası A.Ş, hizmet lokali olarak tespit edilen, Cumhuriyet Mahallesi Meydan Caddesi No:13/A Beşikdüzü/Trabzon adresinde "Beşikdüzü Uydu Şubesi/Trabzon" ismi ile yeni bir şube açtı...

Mimarlar Odası'nın düzenlediği Kent ve Kültür Forumu sona erdi!

Mimarlar Odası Trabzon Şubesi tarafından organize edilen Kent ve Kültür Forumu 81 ilden gelen katılımcılarla gerçekleşti...

Erdoğan Bayraktar: Akyazı'yı Trabzon'un yüzde 95'i istiyor!

TMMOB Mimarlar Odası Trabzon Şubesi'nin Danıştay 6. Dairesi'ne yaptığı başvuru sonucunda yarım kalan Akyazı Projesi, Danıştay'dan gelen yeni kararla kaldığı yerden devam edecek

TSYD Trabzon Şubesi yeni hizmet binası nerede Haberi

TSYD Trabzon Şubesi yeni hizmet binası nerede

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nin yeni binası tamamlandı ve hizmet açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde 250 metrekarelik alanda kafeterya, yönetim kurulu toplantı odası ve başkanlık makamı olmak üzere 3 ayrı bölümden meydana gelen bina yaklaşık bir senede tamamlandı.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu'nun katkılarıyla yaklaşık olarak 250 bin lira maliyetle yapılan binanın açılış töreni pandemi nedeniyle ileri bir tarihte yapılacak.

TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Selçuk Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Mustafa Hacıkerimoğlu'na katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kılıç, Gürkan Ata, Gökmen Şahin ve Yunus Emre Sel başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerinin büyük emekleriyle Trabzon medyasına, spor basınına layık bir yeri tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Genç bir ekip olarak 2 yıl önce...