04 / 05 / 2024

tübitak Üstün zekalı çocuklar okulu

tübitak Üstün zekalı çocuklar okulu

TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatları ve Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatları ödül töreninde konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Ergün, TÜBİTAK bünyesinde üstün zekalı çocuklar için İstanbul, Ankara ve İzmir'de üç yeni okul açacaklarını bildirdi.

Altın tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı!

Son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran altının ons fiyatı bugün 2 bin 62 dolar ile tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı.

Borsada tüm zamanların rekoru kırıldı! BIST 100 endeksi nereye kadar yükselir? İşte en çok işlem gören hisseler!

Borsada yükseliş rüzgarı devam ediyor. BIST 100 endeksi, yüzde 1,16 prim yaparak günü 8 bin 236 puandan kapatırken, tüm zamanların rekorunu kırdı.  Altın ve dolarda ise stabil seyir sürüyor.

BIST 100 endeksi gün ortasında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.379,29 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

Borsa İstanbul günü rekorla tamamladı: BIST 100'den tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışına imza attı. İşte Borsa İstanbul'daki bugünkü rakamlar...

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi! Stoklar tükenmeden faydalanın!

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi uyguladı. Bu indirim stoklarla sınırlı, tükenmeden faydalanın! İşte 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

Yedi çekmeceli derin dondurucu ile yiyecekleriniz üstün koruma altında! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş hacme sahip olmayan derin dondurucusunu  değiştirmek isteyenler için Vestfrost; yedi çekmecesi bulunan üstün soğutma teknolojisine sahip derin dondurucuyu tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Tarımda ihracat rekoru kırıldı! Tüm zamanların en yüksek ihracatı!

TİM verilerine göre sektör, 2022’de 34 milyar doların üstünde ihracat yaparak, tüm zamanların en yüksek ihracat rakamına ulaştı.

Peugeot Expert Van 0 faiz fırsatıyla satışta! Üstün yakıt ekonomisi! 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Peugeot Expert Van, Kasım ayına özel 0 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. Üstün yakıt ekonomisiyle dikkat çeken Expert Van fiyatları merak ediliyor. Peki Peugeot Expert Van fiyatları bu ay ne kadar? En ucuz Peugeot Expert Van kaç TL? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Tüm altın takılarda online alışverişlerde ekstra yüzde 15 indirim! Fırsat üstüne fırsat! Altınbaş 3 Kasım fiyat listesi

Altınbaşta tüm altın kolyei yüzük, kpe ve bilekliklerde yüzde 48'e varan indirim fırsatı başladı. Bu indirime ek olarak online alışverişlerde sepette yüzde 15indirim daha yapılıyor. Peki Altınbaş altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? 

Tüm arazi şartlarında üstün performans! Toyota Hilux 4 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Japon teknolojisi performansla buluştu. Ortaya her türlü arazi şartlarına uyum sağlayan Toyota Hilux çıktı. Hilux, üstün performans, verimli motoru ve dayanıklı tasarımı sizi off-road seçenekleri arasında tek seçeneğiniz olacak. İşte 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de  10 milyon TL sermaye bedeli ile Som Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Aş , Üstün Hizmet Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

tübitak Üstün zekalı çocuklar okulu Haberi

tübitak Üstün zekalı çocuklar okulu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, üstün zekalı çocuklar için TÜBİTAK bünyesinde İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere üç yeni okul açacaklarını belirterek, "İnşallah kısa zamanda, mümkünse önümüzdeki eğitim-öğretim yılında bunu da başlatarak geleceğimizin bilim adamlarını, çok seçkin bilim adamlarını, NOBEL ödülü alacak insanlarımızı da oralardan yetiştirecek noktaya gelmiş olacağız" dedi.


TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatları ve Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatları ödül töreni, Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak katıldı.


Ergün, buradaki konuşmasında, bilim olimpiyatlarında madalya alan öğrencilerin umut ve heyecan dolu olduğunu belirtti.


Üniversite eğitimi sırasında İstanbul'da kaldığı yurttaki bir anısını anlatan Ergün, hazırladığı bir konuyu 120 kişiye sunarken hava soğuk olmasına rağmen çok terlediğini söyledi. Ergün, "İyi oldu....