12 / 05 / 2024

Tufan Vedat Donat

Tufan Vedat Donat

Signum Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tufan Vedat Donat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Emre Başçınar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Ataşehir'de kuruldu.

Bakan Vedat Bilgin açıkladı... 3600 ek gösterge için flaş gelişme!

3600 ek gösterge için merak bekleyiş devam ederken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin vatandaşları heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu.

Bakan Vedat Bilgin emekli ve memurlara verilecek ek zam için aranan şartı ilk kez açıkladı: Her şey buna bağlı

Milyonlarca emekli ve memura yapılacak zamlarla ilgili en yetkili isim olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, zam için aranan öncelikli şartı ilk kez açıkladı. "Her şey buna bağlı" dedi. İşte zamlı maaşlarla ilgili son gelişmeler...

Bakan Vedat Bilgin asgari ücrete Temmuz zammı için o iddiaya cevap verdi: Önceliğimiz değil

Asgari ücrete Temmuz'da yapılacağı açıklanan ek zamların miktarı milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, zamlarla ilgili güncel bir değerlendirme yaptı. O iddiaya cevap verdi: Önceliğimiz değil

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den 1 Mayıs'ta emekli maaşları ve asgari ücrete zam açıklaması geldi mi?

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, emekli bayram ikramiyelerine zam yapılmayacağını açıkladıktan sonra emekli maaşlarında 'sürpriz bir zam var' diyerek 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı işaret etti. Milyonlarca emekli ve çalışan Bilgin'den gelecek açıklamaya kilitlendi.

Bakan Vedat Bilgin'den emekli maaşları ve asgari ücret itirafı! Bayram ikramiyesine zam yok demişti ama..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca emekliyi ve çalışanı ilgilendiren maaş konusunda ilk günlerde takındığı tutumu zamanla değiştirmek zorunda kaldı. Ülkedeki yüksek enflasyonun maaşları erittiğini kabul ederek 'maaşlar yeni zam' itirafında bulundu.

Emekli maaşları ve asgari ücrete zam değerlendirmesi! Vedat Bilgin yeni rakamları böyle duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 'Bu hikaye henüz bitmedi' diyerek asgari ücret ve emeklilere zam değerlendirmesi yaptı. Ekonomideki son verileri paylaşan Vedat Bilgin, 1 milyon 400 bin emekli başta asgari ücretle ev geçindiren milyonları ilgilendiren açıklamalar yaptı.

Vedat Arslan: KDV indirimi doğru olsa da tekrar değerlendirilmeli!

Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 1 Nisan tarihinde yürürlüğe girecek konutta KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Vedat Arslan'ın o açıklamaları...

TML İnşaat'ın acı günü! Ömer Vedat Hendekli vefat etti!

TML İnşaat Proje Müdürü, Ömer Vedat Hendekli hayatını kaybetti.

Vedat Arslan: Konut yatırımı halen en güvenli liman!

AREMAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yüksek faize rağmen satışlardaki hareketlilik sürüyor. Açıklanan rakamlar, konut yatırımının halen en güvenli liman olduğunu ve olmaya da devam edeceğini gösteriyor" şeklinde konuştu.

Vedat Bilgin'den AGİ ve emekli zammı açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bilgin, AGİ ve emekli zammıyla ilgili konuştu.

Vedat Arslan: Pandemi öncesi konut satış rakamlarına döndük!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmen açıklanan konut satış istatistiklerini masaya yatıran Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi öncesi satış rakamlarına dönüldüğünü dile getirdi. 

Vedat Demiröz'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçiliklere yazdığı Kanal İstanbul mektubuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Bakan Vedat Bilgin açıkladı! 19 bin 501 öğrenciye destek verilecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 19 bin 501 öğrenciye 73,6 milyon lira eğitim yardımı yapılacağını belirtti. Bakan Vedat Bilgin, ilk, orta ve yüksek öğretime yapılacak yardım miktarını da açıkladı.

Tufan Vedat Donat Haberi

Tufan Vedat Donat

Signum Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tufan Vedat Donat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Emre Başçınar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Ataşehir'de kuruldu. 


Signum Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 3.1 - Yurt içinde ve yurt dışında her nevi bina, konut, prefabrik konut, tatil sitesi, spor tesisi, turistik site, dinlenme tesisi, eğlence sitesi, sanayi sitesi, otel, motel, okul, hastane, iş merkezi, fabrika, sinema, tiyatro, petrol istasyonu gibi her nitelikte ve özellikte gayrimenkul yapıları ile köprü, yatlimanı, tünel, yol, sulama ve içme suyu tesisleri ile kanalizasyon tesisleri ve barajları inşa etmek veya yapı taahhüdünde bulunmak, bu taahhütleri gerek tek başına ve gerekse ortaklık olarak üstlenerek yürütmek ve sonuçlandırmak. Yerli...