21 / 05 / 2024

Tugay Civelek

Tugay Civelek

Tru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi Sarıca ve Tugay Civelek tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu

Cemil Tugay'dan İzmir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Başkan seçilmesiyle beraber üstlendikleri sorumluluklara dikkat çeken ve hedeflerine değinen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir'de hızlı bir kentsel dönüşüm çalışması yapacaklarını söyledi.

Borsada çocuğa vasi hesap nasıl açılır?

​​​​​​​Borsada çocukları için yatırım yapmak isteyenler, “Çocuğa borsa hesabı açılır mı? sorusunun cevabını arıyor. 18 yaş altındaki çocukların borsada yatırımcı olması için yapılması gerekenleri finans danışmanı Tugay Tarakçı anlattı.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Mağdurları 15 yıldır evlerine kavuşmayı bekliyor!

Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde mağdur olan vatandaşlar, Büyükşehir şirketi İzbeton’un yapımını üstlenmiş olduğu proje alanında yeni başkan Cemil Tugay’a seslendi.

Uzmanı uyardı: Altın alırken dikkat! Kar yapayım derken zarar etmeyin!

Seçimlerin ardından dolardaki gerileme yatırımcıyı en güvenli liman kabul edilen altına yönlendirdi. Yatırımcı kuyumcuda gram altın bulmakta zorlanırken, finans danışmanı Tugay Tarakçı altın yatırımı yapacaklara tavsiyede bulundu.

Cemil Tugay'dan konut müjdesi: Kiracıları da ev sahibi yapacağız!

Ege Mahallesi'nde sahur yapan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir adayı Dr. Cemil Tugay son dönemlerde gündemden düşmeyen konut krizine değinerek, kiracıları ev sahibi yapacaklarını söyledi.

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Cengiz Holding'e yapılan arazi satışı iddialarıyla ilgili '' Acemi olduğum bir dönemdi'' diyerek açıklama yaptı. 

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Üsame Çelik, Fetih Hamza Civelek, Hakkı Enes Sönmez ve Oğuzhan Sina Kaya ortaklığında kuruldu.

Emsa Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsa Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Helvacı tarafından kuruldu.

İstasyon Grup Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstasyon Grup Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Civelek ve Samet Çengel ortaklığında kuruldu.

'Gayrimenkulden kazanç elde etmek artık çok zor'

Ekonomide peş peşe atılan adımların enflasyonu körükleyeceğini ve yoksulluğu yaygınlaştıracağını kaydeden Ekonomist Uğur Civelek atılan adımlarla yeniden bir gayrimenkul talebi oluşturulmaya çalışıldığını ileri sürdü.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Binbir Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binbir Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tugay Sahtiyan tarafından kuruldu.

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Abdussamet Civelek tarafından kuruldu.

Tugay Civelek Haberi

Tugay Civelek



Tru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi Sarıca ve Tugay Civelek tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. Tru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirket ahşap yarı ahşap ve betonarme toplu konut her türlü devlet inşaatları yapabilir kendi adına yamış olduğu inşaatları pazarlayabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Keleşoğlu Plaza, Kat:1...