05 / 05 / 2024

Tuğbay Kumoğlu konut satışları

Tuğbay Kumoğlu konut satışları

Emlak Komisyoncuları Odası ile Türkiye Ekonomi Bankası arasında gerçekleştirilen işbirliği, düzenlenen bir toplantı ile oda üyelerine anlatıldı.

Ünlü ekonomist 'Ev sahibini düşman gören anlayış değişmeden, Türkiye'den konut almayın' dedi!

Merkez Bankası tarafından açıklanan Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Şubatta Konut fiyat artışı 2019 Aralık'tan bu yana ilk kez enflasyonun altında kaldı. Ekonomist Tunç Şatıroğlu, konut yatırımında Türkiye'yi tavsiye etmediğine dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

Konut piyasasında son durum: 20 bin TL'lik kiralık evler 80 bin TL oldu!

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu, konut piyasasıyla ilgili son durumu değerlendirerek kira bedellerinin 20 bin liradan 80 bin liraya kadar yükseldiğine dikkat çekti. 

Tahincioğlu'ndan konut almak isteyenlere büyük fırsat! Vadeler uzatıldı, peşinatlar düştü! 

Tahincioğlu konut almak isteyenler için; Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Gündoğan projelerinde geçerli olacak yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri oluşturdu.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Konut fiyatlarındaki artış neden yavaşladı?

2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,9 oranında arttı. Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, konut fiyatlarındaki artışın yavaşlama sebebini açıkladı.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri uyardı! Oturmak için almıyorsanız uzak durun!

TÜİK tarafından dün açıklanan konut satışları dokuz yılın ardından en düşük rakamları gördü. Açıklanan rakamları değerlendiren ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri '' Oturmak için almıyorsanız uzak durun'' diyerek uyardı.

Olası İstanbul depreminde kaçış nasıl olacak? Bakan Uraloğlu resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, deprem bölgesindeki son durum ve deprem gerçeği ile ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, İstanbul için ciddi bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini söyledi. İşte o açıklama...

Aycan Fenercioğlu konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı! Birincisi yüksek faiz...

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat sektörü ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaparak konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı. 

'Fahiş fiyatlarla konut satılıyor algısı yanlış!'

Temel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akdağoğlu konut sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akdağoğlu vatandaşların faize bulaşmadan gayrimenkul sahibi olmasına olanak sağlanması gerektiğini belirtti. 

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Konut sektöründe düşük nabız: Kredi faizleri yükseldi satışlar çakıldı! 

Konut kredisinin yükselmesi ve bankaların kredi musluğunu kısması konut satışlarının düşmesine neden oldu. Bu kapsamda İZEKO Başkanı Güleroğlu, konut kredisi faiz oranlarının aşağı çekilmesi ve limitlerin de yükseltilmesi gerektiğini söyledi.

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu konut ve kira artışlarına ilişkin açıklama yaptı. Tellioğlu konut ve kira artışlarının neden arttığını 5 maddede açıkladı. İşte detaylar...

Tuğbay Kumoğlu konut satışları Haberi

Tuğbay Kumoğlu konut satışları

Emlak Komisyoncuları Odası ile Türkiye Ekonomi Bankası arasında gerçekleştirilen işbirliği, düzenlenen bir toplantı ile oda üyelerine anlatıldı. 


Toplantıda konu hakkında bilgi veren TEB Bireysel Bankacılık Satış Grubu Direktörü Tuğbay Kumoğlu, "Türkiye Ekonomi Bankası olarak konut kredilerindeki performansımızı arttırmak adına Türkiye genelindeki iş ortaklıklarına çok önem veriyoruz. Şunu da biliyoruz ki konut satışında aracılık eden en etkin fonksiyon emlak ofisleri. Hem yeni konutlar hem de 2. el konutlar için bu geçerli. Eskişehir de bu konuda potansiyeli çok yüksek olan bir yer, Türkiye'de yıllık satılan konutların yüzde 2'si Eskişehir'de satılıyor. Bizde TEB olarak Eskişehir'de 5 şube ile faaliyet gösteren bir bankayız. 5 şubede Eskişehir'de kullanılan konut kredilerinin yüzde 7'sini biz taşır durumdayız. Pazar payımız yüksek ancak bu pazar payını daha da arttırmak...