26 / 07 / 2024

Tuğber Yaşa

Tuğber Yaşa

EUF Genel Müdürü Tuğber Yaşa, İTE Türkiye yapılanması olarak inşaat, gıda, içecek, ambalaj ve makine, enerji, kozmetik ve turizm alanlarında faaliyetlerini geliştirerek sürdüreceklerini dile getirdi.

Konut fiyatlarında nasıl balon oluştu? Ünlü turizmci açıkladı! İşte kanıtı...

Konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fahiş rakamlara ulaşan konut fiyatları yatırımcıları ve konut almak isteyenleri şaşkına çevirirken ünlü turizmci, konut fiyatlarında nasıl balon oluştuğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul’a 10 bin kiralık konut geliyor! Yeni Konut Modeli'nde riskli yapılarda yaşayanlar öncelikli olacak!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Yeni Konut Modeli ile ilgili konuştu ve İstanbul’a 10 bin kiralık konutun gelmesini de sağlayacak örnek projede sona gelindiğini belirtti. Kalyoncu, kamu-özel sektör işbirliği ile kamu arazisinde kiralık konut üretmeyi planladıklarını belirtti. İşte ayrıntılar...

Mutfağın demirbaşı yağa indirim geldi! Kaçmaz fırsat

Ayçiçek yağında bir büyük indirim de KARADENİZBİRLİK'ten geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet'in 100. yılında yaptığı indirim çağrısına uyan zincir marketlerin ardından KARADENİZBİRLİK, fiyatlarda yüzde 15 indirim yapacaklarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Fiat Fiorino'nun Ağustos 2023 fiyatları peş peşe açıklandı! 15 bin TL'lik indirimi görenler bayiye koştu! 

En çok tercih edilen ticari araçlar arasında yer alan Fiorino'ya gelen 15 bin TL'lik indirimi görenler bayiye koştu... İşte Fiorino Ağustos 2023 fiyatları...

Staj ve çıraklık sigortasında beklenen açıklama geldi! Üst üste gelişmeler yaşandı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) ilişkin düzenleme 4 milyondan fazla kişiye emeklilik yolunu açtı. Staj ve çıraklık sigortası engeline takılanlara emeklilik yolu göründü.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için müjdeli haber: Toplu ödeme yapılacak!

EYT'lilere müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar toplu ödeme ile 25.000 TL'yi hesaplarında bulacak! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı... Hesaplarını kontrol etmeyi unutmayın! İşte ayrıntılar...

Recep Baştuğ kaç yaşında? Kimdir?

Recep Baştuğ, Garanti BBVA'nın Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesidir. Recep Baştuğ kaç yaşında? Kimdir?

SGK'dan açıklama geldi! Bu tarihte işe başlayanlar 44 yaşında emekli olabiliyor!

Emeklilikte yaşa takılanlar tasarısı üzerindeki çalışmalar hızla devam ediyor. Tasarı kapsamında emeklilik hakkı kazanmak için yaş şartını tamamlayamayanlar için yeni bir gelişme yaşandı.

AFAD resmen açıkladı! Deprem fırtınası ne zaman bitecek? Artçılar şiddetlenecek mi?

AFAD Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, son günlerde ülke genelinde ve afet bölgesinde yaşanan depremlerle ilgili konuştu. AFAD resmen açıkladı! Deprem fırtınası ne zaman bitecek? Artçılar şiddetlenecek mi?

EYT'liler dikkat! Emeklilikte yaşa takılanlar Mart'ı beklemeyin hemen maaşlarınıza bakın! Son dakika rakamlar!

Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği EYT düzenlemesi yasa tasarısı olarak Meclis’e geldi. EYT'liler dikkat! Emeklilikte yaşa takılanlar Mart'ı beklemeyin hemen maaşlarınıza bakın! Son dakika rakamlar!

EYT'lilere düşük maaş şoku! Peş peşe hesaplandı! Emeklilikte Yaşa Takılanlar şimdi bu detaya bakın! 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili peş peşe son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. EYT'lilere düşük maaş şoku! Peş peşe hesaplandı! Emeklilikte Yaşa Takılanlar şimdi bu detaya bakın! 

Para nereye gitti? 'Merkez Bankası bankaları acil toplantıya çağırdı' iddiası!

KKM'deki şok düşüşün yanı sıra döviz mevduat hesaplarındaki azalma da dikkat çekti. Ekonomistler "para nereye gitti?" sorusunun peşine düşerken MB'nın bankaları acil toplantıya çağırdığı iddia edildi

Bakan Bilgin açıkladı! Emeklilikte yaşa takılanlar için EYT yaş sınırı, şartı olacak mı?

"EYT yaş sınırı, şartı olacak mı?" sorusu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasıyla netleşiyor.

Tuğber Yaşa Haberi

Tuğber Yaşa

E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri (EUF) Genel Müdürü Tuğber Yaşa, bu dönemki faaliyetlerinde sinerji oluşturacak sektörlere eğilmeyi planladıklarını iletti. İTE Group'un yatırımlarına paralel olarak farklı sektörlerde satın almalar da gerçekleştireceklerinin bilgisini veren Yaşa. "Bunun yanında fuarlarımızı gelişen dünya fuarcılığı ile paralel olarak yenilemek ve geliştirmek, hedeflerimizin başında geliyor" dedi. 


EUF'un, dünyada 17 farklı ülkede 30 ofisi bulunan ve bin 100'ün üzerinde çalışanı olan Londra merkezli İTE Group Plc.'nin Türkiye şirketi olduğunu aktaran Tuğber Yaşa, EUF'un, İTE Group'un yurtdışında gerçekleştirdiği fuarlara Türkiye'den ihracatçı firmaları götürdüğünü belirtti. 

Bunun yanı sıra Hazar, Orta Asya ve Karadeniz ülkelerini kapsayan konferanslar gerçekleştirdiklerini bildiren Yaşa, bugün itibarıyla yurtiçinde gerçekleştirdikleri uluslararası ihtisas fuarlarına devam ettiklerini kaydetti. 


Geçen yıl düzenledikleri fuarlara 2015 yılında da devam edeceklerini ileten Tuğber Yaşa, Worldfood İstanbul...